Cam kaydırakta çığlık sesleri! Korkunç kaza! Ölü ve yaralılar var

Cam kaydırakta çığlık sesleri! Korkunç kaza! Ölü ve yaralılar var
Çin’in Liaoning Bölgesi'nde turistlerin ilgi odağı olan 915 metrelik cam tabanlı kaydıraktan kayan turistler, hızlı kayınca birbirine çarptı. Olayda 1 kişi hayatını kaybederken, yaklaşık 12 kişi de yaralandı.

Turistlerin ilgi odağı olan Hugu Vadisi’ndeki cam kaydırağı işleten yetkililer, sağanak yağışlardan dolayı turistlerin hızlı kaydığını belirtirken, yaralanan turistler ise kendilerine hiçbir güvenlik ekipmanının verilmediğini ileri sürdü.  

Yetkililer, hastaneye kaldırılanların durumunun iyi olduğunu belirtirken kaydırağı yöneten işletmeciler özür dileyerek 'aniden' yağan şiddetli yağmurun kaydırağı daha da hızlandırdığını ileri sürdü. Bölgede güzellik salonu işleten bir kişi, yaralanan turistlerden birinin öldüğünü belirtti. 

cinde-cam-kaydirakta-kayan-turistler-birbirine-carpti-1-olu-6240-dhaphoto1.jpgcinde-cam-kaydirakta-kayan-turistler-birbirine-carpti-1-olu-6240-dhaphoto2.jpgcinde-cam-kaydirakta-kayan-turistler-birbirine-carpti-1-olu-6240-dhaphoto3.jpgcinde-cam-kaydirakta-kayan-turistler-birbirine-carpti-1-olu-6240-dhaphoto4.jpgcinde-cam-kaydirakta-kayan-turistler-birbirine-carpti-1-olu-6240-dhaphoto5.jpgcinde-cam-kaydirakta-kayan-turistler-birbirine-carpti-1-olu-6240-dhaphoto6.jpgcinde-cam-kaydirakta-kayan-turistler-birbirine-carpti-1-olu-6240-dhaphoto8.jpgcinde-cam-kaydirakta-kayan-turistler-birbirine-carpti-1-olu-6240-dhaphoto9.jpgcinde-cam-kaydirakta-kayan-turistler-birbirine-carpti-1-olu-6240-dhaphoto9-001.jpg