Camdaki Kız 2. yeni sezon ne zaman hangi gün başlıyor?

Camdaki Kız 2. yeni sezon ne zaman hangi gün başlıyor?
Ekranların fenomen dizilerinden biri olan Camdaki Kız yeni sezon ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı belli oldu. Burcu Biricik’in başrollerde oynadığı Camdaki Kız 2. yeni sezondan ilk fragman herkesi heyecanlandırdı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu’nun oynadığı Camdaki Kız 2. yeni sezonunun yayın tarihi duyuruldu. İlk sezonunda bomba etkisi yaratan dizinin erkene çekilmesi hayranları oldukça mutlu etti.

Camdaki Kız 2. Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Kanal D’den yapılan açıklamada, başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Nur Sürer’in yer aldığı Camdaki Kız dizisi 2. yeni sezonu 10. bölümü ile 9 Eylül 2021 Perşembe akşamında saat 20.00’da izleyenlerinin karşısına çıkacak.

camdaki kız 2. yeni sezon ne zaman

Camdaki Kız Sezon Finalinde Neler Yaşandı?

Cana’dan Koroğlu ailesinin bütün yalanlarını öğrenen Feride, neye uğradığını şaşırır. Cana sonunda Sedat ve Nalan’ı ayıracağından eminken, büyük bir yol ayrımında olan Feride’nin fikrini kim değiştirecektir?

Kına gecesi ve düğün hazırlıkları devam ederken, Nalan’ın içini büyük bir korku kaplar. Feride’nin bugüne kadar erkekler hakkında kulağına fısıldadığı uyarılar, bir kabus gibi Nalan’ın zihnini ele geçirir.

Muzo geçmişten gelen karanlık bir sırla, Sedat’ı Nalan’ı üzmemesi konusunda uyarır. Acaba bu büyük sır nedir?