Camdaki Kız Gülcihan neden yok? Devrim Yakut öldü mü?

Camdaki Kız Gülcihan neden yok? Devrim Yakut öldü mü?
Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde Gülcihan karakterine hayat veren Devrim Yakut’un ölümden döndüğü ortaya çıktı. Rol aldığı dizide bir süredir ortalıklarda görünmeyen başarılı isim hakkında şok eden gerçekler herkesi şaşırttı. Peki, Devrim Yakut kimdir?

Camdaki Kız'' dizisinde Gülcihan karakterini canlandıran Devrim Yakut bir süredir ortalıklarda görünmüyor. Bu durumu fark eden ünlü oyuncunun sevenleri ise Yakut’un nerelerde olduğunu sık sık araştırıyor.

Yakut''un neden dizide olmadığını araştırınca herkes korkutan bir olayı öğrendi. Senaryo gereği Van''da yaşayan hasta amcasının yanına giden oyuncunun ölümden döndüğü ortaya çıktı. Ünlü oyuncu bir süre hastanede tedavi gördü.

Yakut, "Basında çıkan hastalık haberleri üzerine telefonum neredeyse susmadı. Sevginiz ne büyük, ne şanslıyım. Allah bir tekinizin bile teline zeval vermesin. Tam bir ay önce bugün, beynimin talamus bölgesine minnak bir pıhtı attı. Minnacık şey, beni hastanelik etti… Ucuz atlatılmış mühim bir mesele. İyiyim, çabuk yorulmak ve sağ tarafımda yaygın uyuşukluk hissi dışında araz bırakmadı. Doktorumun dediğine göre o da geçecek. Aradınız, sordunuz, iyi enerjiler, dualar yolladınız. Hepinizin o güzel kalplerinize minnettarım. Hepinizi sevgimle kucaklarım. Sağlıklı şahane günlerimiz olsun. Bu arada yeni kitabım SÖZ UÇAR HASAR KALIR raflarda yerini aldı. Elime gelince fark ettim ki, hap gibi kitap yazmışım. Okuması çok kolay... Okuyun, yazın bana, kitap hakkında yazdığınız her şey ilaç oluyor benim için. Sevgiler, saygılar. Geçmiş bayramınız kutlu, her gününüz bayram gibi olsun" ifadelerini kullandı.

Devrim Yakut kimdir?

Devrim Yakut, 27 Mayıs 1968 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Türk sinema, dizi oyuncusudur. Tam adı Seher Devrim Yakut’tur. 1992’de Ankara Üniversitesi’nde Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro’dan mezun olmuştur. Daha sonra okuldaki eğitimlerinin ardından, oyunculuk eğitimi almıştır.

Mezun olduktan sonra 1994 yılında başlayarak 2003’e kadar Adana Devlet Tiyatrosu‘nun kadrosuna dahil olarak görev yapmıştır. 2003’te Ankara Devlet Tiyatrosu’na atanmıştır. Aynı zamanda Yakut, Adana Tiyatro Atölyesi’nin hem kuruculuğunu yapmış hem de bu kurumda çalışmıştır. Ayrıca bu atölyede yapımcı ve eğitmen olarak da görev yapmıştır.

2005’te mezun olduğu fakültesinde Tiyatro bölümünde temel oyunculuk dersleri vermeye başlamıştır. 2007 yılında Ankara Devlet Tiyatrosu’nda müdürlük yapmaya başlayan Devrim Yakut, bir yıl sonra bu görevi bırakmıştır.

Devrim Yakut, 1992 yılında televizyon dünyasına adım atmıştır. 2012 yılında Annem Uyurken isimli dizide Nuran karakteriyle yer almıştır. 2015 yılında Bana Masal Anlatma ve 8 Saniye filmlerinde rol almıştır.

Son yıllarda sinemada gişede büyük başarı yakalayan, başrollerinde Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in yer aldığı Düğün Dernek serisinde yer almıştır.

Devrim Yakut, son olarak Payitaht Abdülhamit dizisinde yer alırken, beyazperdede de Selçuk Aydemir’in Baba Parası isimli filmiyle boy göstermiştir.