Caner Erkin Fenerbahçe yolcusu

Caner Erkin Fenerbahçe yolcusu
Bu sezon aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle gelecek sezonun kadrosunu erkenden şekillendirme kararı alan Fenerbahçe, eski futbolcusu Caner Erkin’i kadrosuna katmak için hareke geçti.

Beşiktaş’tan ayrılma kararı alan Caner Erkin’in kulübüyle uzun süredir sorun yaşadığı herkesin malumu. Gelecek sezonun kadrosunu şimdiden şekillendirmeye çalışan Fenerbahçe, eski futbolcusu Caner’i renklerine katmak için hareke geçti. 30 yaşındaki tecrübeli oyuncunun da Fenerbahçe’ye geri dönmek istediği aldığımız duyumlar arasında. Caner’in Beşiktaş ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, daha önce Caner Erkin ve Gökhan Gönül için “Türkiye’nin en iyi sağ ve sol bekini elimizle karşı takıma verdik” yorumunu yapmıştı.

Caner Erkin, 2017 yaz transfer döneminde İtalya’nın Inter takımından Beşiktaş’a transfer olmuştu. Caner, Vestel Manisaspor’da oynarken hocası da Ersun Yanal’dı. Yıldız sol bek, bugün önemli yerlere geldiyse bunu 2 yıl Ege temsilcisinde beraber çalıştığı Yanal’a borçludur. 2013-14 sezonundaki şampiyonlukta Ersun Yanallı Fenerbahçe’de ilk 11’in değişilmez isimlerden biri olan Caner, sezonu 14 asistle tamamlamıştı. Şimdi ikili yeniden birlikte çalışmayı arzuluyorlar.

İlgili Haberler