Kılıçdaroğlu'ndan iddialara cevap geldi. Çankaya Belediyesi lansmanında konuştu

Kılıçdaroğlu'ndan iddialara cevap geldi. Çankaya Belediyesi lansmanında konuştu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, altılı masanın ayrılacağı yönündeki söylentilere yanıt verdi.

ANKA - CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Çankaya Belediyesi’nin sekizinci yıl tanıtım toplantısına katıldı. Çankaya Belediyesi’nin “İleri daima ileri” sloganıyla yapılan tanıtımında müzik dinletisi de yapıldı. Toplantıya Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de katıldı.

Kılıçdaroğlu, etkinliğin çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, ''altılı masanın'' dağılacağı yönündeki iddialar da yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu, altılı masanın Türkiye''ye huzuru getireceğini vurgularken şu ifadeleri kullandı:

"Sakın ola ki karamsarlığa kapılmayın. Bizim karamsarlığa kapılma hakkımız yok. Biz güzel bir Türkiye’yi beraber inşa edeceğiz. Altı lider bir araya geldik. Bizim önceliğimiz Türkiye, demokrasi, kadın ve erkek eşitliği, bu topraklarda hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği güzel bir Türkiye, bizim önceliğimiz itibarlı ve saygın bir Türkiye, bizim önceliğimiz temiz ve güzel bir siyaset, bizim önceliğimiz kucaklaşmak, bizim önceliğimiz kimsenin inancı ve kimliği dolayısıyla ötekileştirilmemesi, bizim önceliğimiz Türkiye’nin Çankaya gibi olması, bizim önceliğimiz Türkiye’nin neresinde yaşarsa yaşasın herkesin mutlu olması, bizim önceliğimiz parlamentonun üzerindeki vesayetin kaldırılması, bizim önceliklerimiz önemli. Bizler Cumhuriyetin ikinci yüzyılında Cumhuriyetimiz demokrasi ile taçlandırmakta kararlıyız. Zaman zaman söylerler. Efendim ‘Masa dağıldı, şöyle oldu, böyle oldu. Bunların hiçbirisine inanmayın. Altı lider önemli bir sorumluluk üstlendi ve altı lider kararlılıkla Türkiye’yi huzura kavuşturacak. Türkiye’ye aydınlığı getirecek."


 

İlgili Haberler