Halk TV'nin İçmeler'de yapılan canlı yayınına çirkin saldırı

Halk TV'nin İçmeler'de yapılan canlı yayınına çirkin saldırı
Halk TV'nin Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı İçmeler'de gerçekleştirdiği özel canlı yayına çirkin bir saldırı gerçekleştirildi.

Halk TV canlı yayınına saldırı

Halk TV’de yayınlanan Gökmen Karadağ ile Açıkça programında hareketli dakikalar yaşandı. Muğla''nın Marmaris ilçesine bağlı İçmeler''de gerçekleştirilen canlı yayına saldırı düzenlendi.

Yayın esnasında bazı kişiler “yanlış şeyler konuştuğunda engelleriz” diyerek programı bastı. Saldırganlara yayın ekibi müdahalede bulundu. O arada saldırganlar ve yayın ekibi arasında arbede de yaşandı.

Saldırı sonrası olay yerine polis gelmesi bekleniyor...

Yeniçağ yazarı Murat Ağırel "Halk Tv yayını bastılar ve ‘’yanlış şeyler konuştuğunda engelleriz’’ diyerek yayın ekibine saldırdılar" diyerek saldırı anlarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

İşte o anlar:

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Saldırının ardından canlı yayına bağlanan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç önce Kaymakam ile konuştuğunu ve saldırganlardan AKP ile bağlantısı olduğu söylenen Sertan Yüce''nin tespit edilen plakasından gözaltına alındığını söyledi.

İlerleyen dakikalarda tekrar Kaymakam ile görüştüğünü ifade eden Öztunç, 5 kişinin gözaltına alındığı bilgisini verdi.

SALDIRGANIN AKP İLE BAĞLANTISI NE?

Öte yandan saldırganın AKP kongresinde katılırken kaydedilmiş ve Mehmet Ağar''dan plaket alırken çekilmiş fotoğraflarının olması da dikkat çekti. 

 

İlgili Haberler