Çantasını alan İstanbul'dan kaçıyor. Bunu daha önce yaşamıştık. Bu gidişin bir de dönüşü olacak

Çantasını alan İstanbul'dan kaçıyor. Bunu daha önce yaşamıştık. Bu gidişin bir de dönüşü olacak
Korona önlemleri kapsamında alınan 'tam kapanma' kararının ardından İstanbul'da il dışına çıkmak isteyenler yola çıktı. Tam kapanma sürecini memleketinde ve yazlıklarında geçirmek isteyenler İstanbul'dan kaçmaya başladı. İstanbul'da Çamlıca ve Kurtköy'de yoğun trafik oluştu. İBB'nin mobil uygulamasına göre 13.00'de trafik yoğunluğu yüzde 74'e ulaştı.

Korona tedbirleri kapsamında alınan tam kapanma kararının ardından İstanbul''dan şehir dışına gidecekler yola çıktı. Anadolu Yakası''nda TEM Otoyolu Ankara istikametine doğru, Çamlıca Gişeler ve sonrasında trafik yoğunluğu arttı. D-100 Karayolu Ankara istikametinde ise Kartal ve Tuzla arasında bazı bölgelerde de trafik yoğunlaştı.

TRAFİK YOĞUNLUĞU YÜZDE 74 OLDU 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi''nin mobil uygulamasına göre, kent genelinde trafik yoğunluğu saat 13.00 sıralarında yüzde 74 olarak ölçüldü.

ARA SOKAKLARDA BİLE TRAFİK VAR
İstanbul''un çıkış güzergahında büyük bir araç kuyruğu oluştu. Anadolu ve Avrupa yakasında otomobiller kontak kapattı. İstanbul''da normalde öğle saatlerinde yüzde 30 - 40 civarında olurdu.

Ancak şu an saat 13.00 itibariyle yüzde 74''e çıkmış durumda. Şu anda İstanbul''un dışına giden yollar değil, İstanbul''daki merkezdeki yollar da yoğun. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü''nde trafik Esenyurt''tan başlıyor. TEM otoyolu Mahmutbey gişelerinde ise her iki istikamette de yoğunluk var.

 

 

İlgili Haberler