Çarpışma 8. bölümünde neler olacak?

Çarpışma 8. bölümünde neler olacak?
Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu’nun paylaştığı Çarpışma dizisi yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Sosyal medyada çok konuşuluyor. Kadir ile Zeynep Kadir’in annesini bulacak mı? İşte son detaylar...

Çarpışma dizisi yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Sevilen dizi son bölümünde Veli vurulmuştu. Peki, Veli yaşayacak mı? İşte detaylar…

ÇARPIŞMA SON BÖLÜMDE NE OLDU

Çarpışma'nın 7. Bölümünde; Veli’nin zorlaması ile kocası Galip’in ölümünde pay sahibi olan Zeynep şoka girer. Kadir, Zeynep’i şefkatle sarıp sarmalar. Kadir, Zeynep, Cemre ve Kerem hayatlarının akışını değiştiren o büyük kazadan sonra, ilk kez aynı masada bir araya gelirler. Bu birliktelik, onların artık bir aile olmalarının da ilk adımı olacaktır. Diğer yanda ise, Veli ile Selim’in safına Demir de katılır. Adalı, Veli’nin bir zaafını yakalar, Aylin’i kurtarmak için bir plan yapar ve Veli’nin yerini tespit eder. Aralarında ölümcül bir çatışma çıkar ama Kadir, Aylin’i kurtarmayı başarır. Veli’den de annesinin yaşadığını öğrenir. Üstelik Veli, Kadir’in annesinin yerini de bilmektedir. Adalı öğrendikleri karşısında şoke olur. Yakup, Belma ve Demir’e şantajını sürdürür. Ama Belma, Yakup’a bambaşka bir teklifte bulunur. Kadir ile Kerem, Yakup ve arkadaşlarıyla kendi usullerince, yumruk yumruğa hesaplaşır. Adalı ile Veli arasındaki savaşta artık ok yaydan çıkmış, devreye daha başka isimler de girmiştir. Ve Adalı, düşmanlarının, bundan sonra üzerlerine daha acımasızca geleceklerinin, onları hayatlarıyla sınayacaklarının çok farkındadır.

ÇARPIŞMA 8. BÖLÜMDE NE OLACAK

Kadir ile Zeynep Kadir’in annesini ararken bunu bulacaklarına olan inançları tamdır. Veli iyileşmiştir. Ve onu ziyarete gelen kadın Kadir’in annesidir. Veli ile Kadir telefonda konuşur ve annesini bulduğunu ve onun Kadir’i hiç sevmediğini söyler. Kadir buna çok üzülür ancak Veli’yi bulmaya yemin etmiştir. Veli ise ailesinin kaybetmenin bedelini Kadir’e yüklemiştir. Bu yüzden ondan intikam alır. Ve Zeynep ile Cemre’yi kaçırır. Bu durumda Kerem ve Kadir’e bir seçenek sunar. “Biri ölecek biri yaşayacak” der.

ÇARPIŞMA DİZİSİ BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Dizilerin reklam anlaşması nedeniyle üç haftadır ekranlara gelemeyen Çarpışma dizisi 7. yeni bölümü ile geçen hafta ekranlara dönmüştü. Dizi 8. bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek.