Çarpışma son bölüm ve 6. bölüm fragmanı

Çarpışma son bölüm ve 6. bölüm fragmanı
Çarpışma dün akşam 5. son bölümüyle ekranlara geldi. Son bölümde; Veli, Zeynep'i rehin alıyor ve Aylin'e zarar vermekle tehdit ediyor. Kadir ise çılgına dönüyor. Peki, Çarpışma 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte yeni bölümle ilgili detaylar

Show TV'de yayınlanan Çarpışma 5. bölüm izlendi. Hemen ardından Çarpışma 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Şeklinde sorular gelmeye başladı. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Eliçin Sangu ve Onur Saylak'ın yer aldığı dizide her hafta olduğu gibi yine bu haftada nefesler kesildi. Çarpışma'nın son bölümünde, Zeynep Veli tarafından rehin tutuldu. Veli, Zeynep'in kızı Aylin'e zarar vermekle tehdit etti. Öte yandan Kadir Adalı çılgına döndü ve Aylin'in kılına zarar gelirse Veli'yi yaşatmayacağını söyledi. Zeynep ise Veli'den kurtulmayı başardı ve kızına kavuştu. Peki, Çarpışma 6. yeni bölümünde neler olacak? Büyük bir heyecanla bekleniyor.

ÇARPIŞMA 6. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haber sitemizde yer alacaktır.
screenshot_4-025.png

ÇARPIŞMA SON BÖLÜMÜ NELER OLDU

Çarpışma 5. Bölümünde; Veli’nin ateşiyle siper alan Adalı, Zeynep’i bulma umuduyla gözünü kırpmadan tehlike çemberinin içine girer. Veli’nin elinde rehin olan Zeynep korkusuzdur, asla geri adım atmaz ve kızını görmeyi başarır. Zeynep ne pahasına olursa olsun kızını kurtarmaya kararlıdır. Veli, telefonla Adalı’ya ulaşır ve Zeynep’le ilgili imalı sözler ederek Adalı’nın bam teline basar. Yakup; Belma, Demir ve Selim’in yanlarına kadar gelip, Belma’ya kendisini hatırlatır. Yakup’un bu cüretkâr çıkışı karşısında Belma’nın eli ayağı boşalır. Cemre, Kerem’i cezaevinden çıkarmak için gerekli adımları atar. Demir, Cemre’nin bu fikrine, onu şaşırtacak bir teklifle karşılık verir. Veli, Adalı’yı çılgına çevirecek, onu darmadağın edecek yeni bir hamle daha yapar. Veli aynı anlarda Zeynep’i de kızının hayatı ile tehdit ederek, çok zor bir tercih yapmaya iter. Öfkesi büyüyen ve iyiden iyiye bilenen Adalı da, Veli’ye karşı bir oyun kuracaktır.