Çarpışma yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Çarpışma yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Çarpışma dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı . Fragmanın yayınlanması ile birlikte yeni bölümde ne olacağı çok merak ediliyor işte detaylar...

Çarpışma dizisi yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Başrollerini  Kıvanç Tatlıtuğ  ve Elçin Salgun'un oynadığı dizi sosyal medyada çok konuşuluyor. Dizilerin reklam anlaşması  nedeniyle 3 hafta yayınlanmayan dizinin  yeni bölümü ile ilgili detaylar...

ÇARPIŞMA 7. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Çarpışma dizisi 7 bölüm fragmanı yayınlandı. Çarpışma yeni bölüm fragmanında Kerem’in hapisten çıktığı Kadir ve Aylin’le buluşup plan yaparlar. Aylin’in küçük kızını kurtarmak için her planı devreye sokarlar. Ve kızı kurtarmak için avukat devreye sokuluyor ve Veli ile buluşması sağlanıyor. Bunun tuzak olduğunu anlayan Veli küçük kızı alıp kaçmaya çalışır. Ancak başaramaz ve Kadir Adalı’ya yakalanır.

KADİR’İN ANNESİ YAŞIYOR MU

Ve Zeynep kızına kavuşur. Anne kız hasret giderirler ve Kadir’e derki “bana kızımı buldun şimdi senin anneni bulacağız“ der. Kadir ‘den gelen cevap ise herkesi şok eder. Annem yaşıyormuş Veli yerini söyleyecek diye sözlerini tamamladı. Kadir ile Kerem kendi semtlerinde Yakup ve adamlarının yanına gider ve orda çıkabilecek büyük bir kavganın fitilini ateşler.

ÇARPIŞMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Yayınlanan son bölümde; Zeynep Galip'e, yıllardır içinde biriktirdiği nefreti ve öfkeyi kusuyor. Cemre'nin kafasına silah dayayan Yakup'un üzerine atlayan Kerem ile boğuşmasında patlayan silah heyecanı yükseltirken, Demir, Cemre'ye ortada bir video olmadığını söylese de Cemre videonun var olduğunu Meral'den öğreniyor. Veli, Zeynep'e kızını almanın tek bir yolu olduğunu söylüyor ve silahını ateşliyor.

Zeynep'i arayan Veli, Galip'in havaalanından parayı alıp ona doğru geldiğini söyler. Ancak Zeynep'i uyarır. İkinci bir hataya müsamaha etmeyeceğini söyler. Zeynep de bu kez başka bir hata olmayacağını söyleyerek onu ikna eder. Kerem, Meral ile buluşur ve ona niye olduğunu sorar. Bunu hak edecek ne yaptığını sorar. Meral gözyaşlarına boğulur. Bu sırada yanlarına Yakup gelir. Ancak Yakup'un elinde bir rehine vardır: Cemre.

Galip para ile birlikte takside giderken yolunu Kadir ve Zeynep keser. Kadir, Galip'e bir oyun kuracaklarını söyler. Kadir Zeynep'e Galip'e güvenip güvenemeyeceklerini sorar. Zeynep ondan izin ister ve Galip ile konuşmaya gider. Galip'in yanına gelince ona arka arkaya tokatlar. Galip, olanları telafi etmek istediğini söyler.

GALİP TEKLİFİ KABUL EDER

Galip, Kadir'in ona anlattığı oyunu kabul eder. Ardından harekete geçer ve “Ne oluyorsa bugün olacak” der. Kerem, Yakup'un elinde bulunan Cemre'yi bırakmasını ister. Yakup'un gözü dönmüştür. Ne söylenirse söylensin dinlemez. Kerem, Cemre'yi bırakıp birebir hesaplaşmayı teklif eder. Ancak Yakup neler olacağına Meral'in karar vereceğini söyler. Meral, “Madem biri ölecek Cemre ölsün” der.

KEREM VURULUYOR

Kerem, Cemre'nin masum olduğunu hiçbir şeyden haberi olmadığını sadece mücevherlerinin eşinde olduğunu söyleyerek bırakmasını ister. Yakup tetiği çekeceği anda Cemre bir hamle yapar ve ondan kurtulur. Bu sırada Kerem Yakup'un üstüne atılır. Boğuşmaya başlarlar ve bu sırada silah patlar. Herkes donup kalmıştır. Vurulan Kerem'dir. Yakup ve Meral oradan hemen uzaklaşırlar. Cemre ne yapacağını şaşırmış halde ona yardım etmeye çalışır.

ÇARPIŞMA DİZİSİ BU HAFTA YAYINLANACAK MI

Dizilerin reklam anlaşması nedeniyle üç haftadır ekranlara gelemeyen Çarpışma dizisi bu hafta yeni bölümü ekranlara geri dönecek . Dizinin yeni bölümü 24 Ocak Perşembe günü ekranlara gelecek.