Çarşı Grubu'ndan biri öyle bir paylaşım yaptı ki...

Çarşı Grubu'ndan biri öyle bir paylaşım yaptı ki...
İstanbul'da hayat felç olmuşken, İstanbul Havalimanı ile kapatılan Atatürk Havalimanı arasında yapılan benzetme gerçeği bir kez daha gözler önüne serdi.

İstanbul''da dün öğleden sonra başlayan kar yağışı hayatı felç etti. İstanbul''un havalimanlarında uçuşlar ertelendi.

Atatürk Havalimanı kapatılıp yerine geçirilen Bin bir şatafatla açılan İstanbul Havalimanı''nda ise dün vatandaşlar maruz kaldı.

Vatandaşlar yoğun kar yağışı nedeniyle uçuşa kapatılan ve kar nedeniyle deposunun çatısı çöken bu havalimanında saatlerce beklerken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İstanbul''a gönderilen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, kapatılan Atatürk Havalimanına indi.

Bu gelişmeler yaşanırken, bir sosyal medya kullanıcısının paylaşımında İstanbul ve Atatürk Havalimanları için yapılan benzetmeler durumu gözler önüne serdi.

Çarşı Aykırı isimli sosyal medya kullanıcısı, kullanıcısı paylaşımında, "İstanbul Havalimanı AKP''dir. Şatafatlı, yaldızlı, varaklı, gürültülü, en büyük olduğu iddiasında ama kriz anlarında işlevsiz, çöp. 

Atatürk Havalimanı ise cumhuriyet gibi. Paramparça edilmiş, yağmalanmış, terk edilmiş ama başı sıkışan ona sarılıyor, en zor anlarda bile işlevsel" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler