İstanbul’da feci kaza! otomobil yoldan çıktı: Sürücü ortadan kayboldu İstanbul Eyüpsultan Kemerburgaz Göktürk yolunda, iki araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlardan bir tanesi bariyerleri aşarak yoldan çıktı. Feci kazada 2 kişi araç içerisinde sıkıştı. Bölgeye jandarma ve polis ekipleri yönlendirildi.
İstanbul Havalimanı Avrupa'da bir numara oldu! Günlük bin 612 uçuş İstanbul Havalimanı, 7-13 Temmuz'u kapsayan dönemde günlük ortalama 1612 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı olarak kayıtlara geçti.
IŞİD hükümlüsü İstanbul'da sırra kadem bastı Avusturya'dan sınır dışı edilen IŞİD hükümlüsünden son kez İstanbul Havalimanı’nda haber alındı.
Toronto’ya direkt uçuş başlıyor! İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, Kanadalı hava yolu şirketi Air Transat’ın 6 Aralık’ta Toronto-İstanbul seferlerine başlayacağını duyurdu.
İstanbul Havalimanı'nda ilaç baskını İstanbul Havalimanı'nda yurt dışına giden 5 yolcunun valizlerinde yapılan aramalarda Sağlık Bakanlığı onayı bulunmayan, piyasa değeri 12 milyon TL olan çok sayıda ilaç ele geçirildi.
İstanbul'da havalimanlarında bayram yoğunluğu İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanlarında Kurban Bayramı tatili dolayısıyla yolcu yoğunluğu yaşanıyor.
3 kadının röntgenini çeken radyoloğun gözleri yerinden fırladı! Deneyimli polislerin bile ağzı açık kaldı... Tarta tarta bitiremediler... İstanbul Havalimanı'nda yapılan denetimlerde, Özbekistanlı 3 kadının cinsel organlarında 120 parça halinde toplam 6 kilo 28 gram altın ortaya çıktı.
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı'nın nisanda günlük ortalama 1481 uçuşla Avrupa'daki en yoğun havalimanı olduğunu belirterek, "İç hatlarda gerçekleşen uçak trafiği bakımından da Türkiye zirveye oynadı. Günlük ortalama 869 iç hat uçuşuyla ülkemiz Avrupa'da ikinci sırada yer aldı." ifadesini kullandı.
İstanbul Havalimanı'nda nisan ayı rekoru İstanbul Havalimanı günlük ortalama 1529 uçuşla nisan ayında Avrupa'nın en yoğun havalimanı olarak kayıtlara geçti.
Havalimanı’nda kaçakçılık operasyonu: Valizden neler çıktı neler! İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü ekipleri, iki yolcunun valizlerinde yaptığı aramada kaçak cep telefonu, kürk, kol çantası ve spor ayakkabı gibi ünlü markalara ait ürünler ele geçirdi.
İstanbul Havalimanı’na 3 THY uçağı aynı anda iniş yaptı Avrupa'da ilk kez İstanbul Havalimanı’nda uygulamaya başlayan 'Eş Zamanlı Üçlü Bağımsız Pist Operasyonları' kapsamında, 3 Türk Hava Yolları(THY) uçağı bugün aynı anda iniş yaptı.
İstanbul Havalimanı'nda yeni hedef İGA İstanbul Havalimanı Master Plan Direktörü Selamoğlu, "Üçlü pist operasyonlarını başarılı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki dönemde dörtlü operasyonları hayata geçirmeyi hedefliyoruz" dedi.
İstanbul Havalimanı’nda bir ilk! Abdulkadir Uraloğlu açıkladı... Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu İstanbul Havalimanı'nda 3'üncü pisti açılışını yaptı. Yeni pist sayesinde 3 uçak aynı anda iniş kalkış yapabilecek. Bu uygulamanın ise Avrupa'da ilk olduğu belirtildi.
İstanbul'da fırtına hava trafiğini aksattı İstanbul'da gece saatlerinde etkili olan şiddetli rüzgar ve olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş yapmaya çalışan bazı uçaklar havada tur atmak zorunda kaldı.
İstanbul Havalimanı’nda bayram dönüşü yoğunluğu Ramazan Bayramı tatilinin son gününde İstanbul Havalimanı’nda hareketlilik arttı. Dönüş yapan vatandaşlar yoğunluk oluştururken, havalimanı yetkilileri tüm önlemleri alarak hizmet verdi.
İstanbul'da uçuk transferi! İniş yapamayıp başka havalimana yöneldiler İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda, sis nedeniyle iniş yapamayan 17 uçak, İstanbul Havalimanı'na yönlendirildi.
Tam 455 kilo! İstanbul Havalimanı'nda ele geçirildi Ticaret Bakanlığı, İstanbul Havalimanında düzenlenen operasyonda 455,2 kilo kokain cinsi uyuşturucu madde ele geçirildiğini açıkladı.
İstanbul Havalimanı'nda yoğunluk! Yolcuların geri dönüşü başladı Ramazan Bayramı tatili için şehir dışına gidenlerin kente dönmeye başlaması nedeniyle İstanbul'da Havalimanı'nda yoğunluk meydana geldi.
İstanbul Havalimanı’nda dönüş yoğunluğu! Ramazan Bayramı tatilini yurt içi ve yurt dışında geçiren vatandaşların kente dönüşüyle birlikte İstanbul Havalimanı'nda yoğunluk meydana geldi.
İstanbul Havalimanı’nda rekor trafik İstanbul Havalimanı’nda Ramazan Bayramı tatili nedeniyle yoğunluk yaşanıyor. Bugün bin 538 uçuşla 242 bin 157 yolcu seyahat edecek. Havayolu firmaları artan talebe karşı ek seferler düzenliyor. THY, AJet, Pegasus ve SunExpress yoğunlukta öncü.
İstanbul Havalimanı’nda bayram yoğunluğu İstanbul Havalimanı'nda 9 günlük Ramazan Bayramı nedeniyle yolcu hareketliliği başladı. Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bugün 721 uçuşun gerçekleşmesi planlanıyor.
İstanbul Havalimanı Avrupa’nın en yoğun havalimanı oldu Eurocontrol Avrupa Hava Trafik Operasyonları Raporu'na göre İGA İstanbul Havalimanı Şubat ayında günlük ortalama bin 305 uçuş ile Avrupa'daki en yoğun havalimanı oldu.
Aman dikkat! İstanbul Havalimanı’nda hırsızlık kameraya takıldı İstanbul Havalimanı’nda polis, hırsızı 22 dakikada tespit ederek kıskıvrak yakaladı.
İstanbul Havalimanı için hazırlanan deprem planı açıklandı Beklenen olası büyük deprem sonrası uçuşların aksamaması için İstanbul Havalimanı'nda hazırda bekletilen mobil hava trafik kulesi devreye girecek uçuşlar devam edecek. Dünyadan gelecek arama kurtarma ekipleri ve yardım faaliyetleri için havalimanı bir üs olacak ve buradan şehre ulaştırılacak.
Zirvedeki yerini koruyor! Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu İstanbul Havalimanı, 3-9 Şubat tarihlerinde günlük ortalama 1336 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı oldu.
İstanbul Havalimanı ocak ayını zirvede tamamladı İstanbul Havalimanı, ocak ayında günlük ortalama 1427 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı olarak kayıtlara geçti.
İstanbul Havalimanı uçuş sayısıyla üç yıldır Avrupa'nın zirvesinde bulunuyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı'nın günlük ortalama 1401 uçuşla Avrupa'daki en yoğun havalimanı olduğunu bildirerek, "Havalimanı, 2024'te Amsterdam, Londra ve Paris gibi Avrupa başkentlerindeki havalimanlarını geride bırakarak zirvedeki yerini korudu." ifadesini kullandı.
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesinde İstanbul Havalimanı, Avrupa'nın en yoğun havalimanı olarak zirveye yerleşti.
Yarıyıl tatili başladı! Havalimanda yoğunluk yaşanıyor Milyonlarca öğrencinin karnelerini almasının ardından yarıyıl tatili başladı. Tatilini yurt içi veya yurt dışında geçirmek isteyenler nedeniyle İstanbul Havalimanı'nında yoğunluk yaşanıyor.
Otoyolda korku dolu anlar! Kamyondan fırlayan lastik böyle ilerledi İstanbul Havalimanı yolunda seyir halindeki bir hafriyat kamyonundan fırlayan lastik araçların önünde kontrolsüzce ilerlemeye başladı.
İstanbul Havalimanı’nda şüpheli valiz alarmı! Girişler 20 dakika durduruldu İstanbul Havalimanı ana nizamiye girişinde bulunan valiz nedeni ile alarm verildi. Şüpheli valiz nedeniyle 20 dakika boyunca havalimanı araç girişine kapatıldı.
İstanbul Havalimanı'nda yakalanan yavru gorilin son hali ortaya çıktı İstanbul Havalimanı'nda Nijerya'dan Bangkok'a gönderilen bir kargoda ele geçirilen yavru gorilin sağlık durumu hakkında Doğa ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'nden açıklama yapıldı.
Gorille yakalanan Tayland'daki şüphelinin çiftliğine baskın düzenlendi: Çıkanlar şoke etti İstanbul Havalimanı'nda gorille yakalanmıştı. Taylandlı şahsın çiftliğine kaçakçılık şüphesi üzerine polis baskın yaptı. Çıkanlar şoke etti.
İstanbul Havalimanı'nda şoke eden gelişme... Haberi devletin ajansı duyurdu! Ticaret Bakanlığı Gümrükler Muhafaza ekipleri, İstanbul Havalimanı'nda nesli tükenmek üzere olan "goril yavrusu" ele geçirdi.
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zirvesine oturdu İstanbul Havalimanı Kasım ayında Avrupa'nın en yoğun uçuş yapılan havalimanı oldu. İstanbul Havalimanı günlük 1.339 uçuşla Londra'yı geride bırakarak, Avrupa'nın 1 numarasına yerleşti.
İstanbul Havalimanı Avrupa'da zirvede! İstanbul Havalimanı günlük ortalama bin 339 uçuş ile Avrupa'nın en yoğun havalimanı olarak zirvede yerini aldı.
İstanbul Havalimanı Avrupa'nın zervesinde İstanbul Havalimanı, 18-24 Kasım'ı kapsayan haftada günlük ortalama 1318 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı olarak kayıtlara yer aldı.
İstanbul Havalimanı, Avrupa’nın en yoğun havalimanı oldu İstanbul Havalimanı, 18-24 Kasım tarihlerinde günlük ortalama bin 318 uçuşla Avrupa'nın en yoğun havalimanı olarak kayıtlara geçti.
THY'nin Sidney uçuşları başladı. Avustralya Başkonsolosu uçağın arkasında su döktü TÜRK Hava Yolları (THY), Avustralya'da Melbuorne'den sonra ikinci uçuş noktası olan Sidney seferlerine bugün başladı. Avustralya İstanbul Başkonsolosu Tony Huber, THY uçağını su dökerek uğurladı.
İstanbul hava trafiği alt üst oldu. Uçaklar havada tur atıyor İstanbul'da olumsuz hava koşulları ve şiddetli rüzgar nedeniyle hava trafiği de etkilendi. Uçaklar İstanbul semalarında tur atıyor
Sülüklere el konuldu: 2 milyon 624 bin lira ceza kesildi İstanbul Havalimanı’nda bir kişinin valizinde nesli tehlike altında bulunan sülükleri Türkiye’ye yasa dışı yollarla sokmaya çalıştığı iddia edilen Rus vatandaşı hakkında idari işlem yapıldı.
İstanbul Havalimanı 1359 uçuşla Avrupa'nın zirvesinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Havalimanı'nın 4-10 Kasım döneminde günlük ortalama 1359 uçuşla Avrupa başkentlerindeki havalimanlarını geride bırakarak, zirvedeki yerini koruduğunu bildirdi.
Cep telefonlarını ’kablo’ diye yurda sokmak isterken yakayı ele verdiler İstanbul Havalimanı'nda yurda kaçak yolla sokulmak istenilen 15 bin 485 cep telefonu yakalanılarak el konuldu..
THY'den 849 liraya bilet kampanyası Türk Hava Yolları iç hatlarda İstanbul Havalimanı çıkışlı ve varışlı 849 liradan başlayan yeni bilet kampanyasına imza attı. Biletlerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 30 Ekim'de alınması gerekiyor.
Tüpraş'tan jet yakıt ihalesi Tüpraş, İstanbul Havalimanı'na 5 yıl süreyle yıllık 1,8 milyon ton jet yakıtı satışı ihalesini kazandı.