Cem Seymen sorusunu beğenmediği gazeteciyi engelledi

Cem Seymen sorusunu beğenmediği gazeteciyi engelledi
Son günlerde iş bulamayan gençleri mücadeleci olmamakla ve çaba göstermemekle eleştiren CNN Türk çalışanı Cem Seymen'in, yaptığı son hamle şaşırttı.

Gazeteci ve ekonomist Cem Seymen'in iş arayan gençler için verdiği tavsiyeler sosyal medyada tartışma yarattı. TÜİK rakamlarına göre genç işsizliğin yüzde 26 seviyelerinde gezdiği Türkiye'de iş arayan gençlere 'daha fazla mücadele' 'daha fazla çaba' göstermeyi tavsiye eden Seymen'e, bir takipçisi tarafından hayli konuşulacak bir teklif geldi.

Türkiyem TV muhabiri gazeteci Berkay Bigeç, iş arayan gençlere "Yaratıcı düşünceye sahip misin? Tutkun ne?" gibi sorular soran Cem Seymen'e, "Mezun olmuş, fark yaratacak fikirlere sahip, okullarında başarılı, farklı farklı ideolojilere sahip, büyük hedefleri olan, babası milletvekili ve belediye başkanı olmayan arkadaşlarımla tanıştırcam. CNN Türk’e canlı yayına çıkarır mısınız?" şeklinde soru sordu.

SORUYU BEĞENMEDİ, ENGELLEDİ

Berkay Bigeç'in Cem Seymen'e sorduğu soru sosyal medyada gündem olurken, Seymen'in soruyu soran Bigeç'i engellediği ortaya çıktı. 

Seymen'in kendisini engellediğini öğrenen Bigeç: "Eee siz daha buna tahammül edemiyorsunuz. Fark yaratacaktık." yanıtını verdi.

cem1.png

 

cem2.png