Cemal Enginyurt faiz üzerinden iktidara çok sert yüklendi: Ekonomi yerle bir oldu

Cemal Enginyurt faiz üzerinden iktidara çok sert yüklendi: Ekonomi yerle bir oldu
Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu milletvekili Cemal Enginyurt, Meclis'te yaptığı açıklamalarla faiz üzerinden iktidara çok sert yüklendi. Enginyurt, "Türk lirası dibin dibini değil, kuyunun dibini gördü, ekonomi yerle bir oldu." dedi.

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu milletvekili Cemal Enginyurt, Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı nedeniyle iktidarın önümüzdeki ay 50 milyar lira ödeme yapacağını söyleyerek hükümetin vatandaşı düşünmediğini ifade etti.

"EKONOMİ YERLE BİR OLDU"

Hükümetin ülkeyi yönetemediğini ifade eden Enginyurt, "Türk lirası dibin dibini değil, kuyunun dibini gördü, ekonomi yerle bir oldu ama ne gören ne duyan ne çare üreten var." dedi.

"Memleket, faizciye çalışıyor." tespitinde bulunan Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu milletvekili Cemal Enginyurt, "Memleket, faizciye çalışıyor. 13 milyon emekliye 400 lira ikramiye veremeyen, ''kasamızda 10 milyar para yok'' diyen iktidar, faizcilere 30 milyar ve önümüzdeki ay 50 milyar daha ödeme yapacak. Maalesef iktidar vatandaşı düşünmüyor." ifadelerini kullandı. 

İlgili Haberler