Cemal Enginyurt'tan Melih Gökçek'e çok ağır sözler. Gömleğinin kollarını sıvadı kavgaya hazırlandı

Cemal Enginyurt'tan Melih Gökçek'e çok ağır sözler. Gömleğinin kollarını sıvadı kavgaya hazırlandı
Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Demokrat Parti Ankara İl Başkanlığı’nın olağanüstü kongresinde SADAT'a ve Melih Gökçek'e çok sert sözlerle yüklendi.

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Demokrat Parti Ankara İl Başkanlığı’nın olağanüstü kongresinde çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.  

Erdoğan’ı eleştiren Enginyurt, "İşine geldiğinde Menderes’e, Demirel’e, Özal’a hakaret edeceksin. Ediyor mu? Ediyor. Ne diyor, ‘Benden önce araba, elektrik yoktu. Gaz lambasıyla oturuyorlardı’ diyor. Ama bilmiyor ki, tarihten haberi yok ki. Ey Cumhurbaşkanı, senden önce gaz lambası ile oturuluyor dediğin ülkede mavi gözlü dev adam, 1926 yılında Kırıkkale’de elektrik santrali kurdu" dedi.

Enginyurt''un açıklamaları şöyle: 

“SİZ NİYE ŞÜKRETMİYORSUNUZ?”

"Erdoğan’ın manda yoğurdu önerisine değinen Enginyurt, "Allah fakirleri seviyor da sarayda oturanları sevmiyor mu? Siz niye şükretmiyorsunuz? Siz niye saraylarda manda yoğurdu, kestane balı yemeye devam ediyorsunuz" diye konuştu.

"YÜREĞİN YETİYORSA SANDIĞI GETİR DE TESLİM ETME"

Öte yandan  SADAT''a yüklenen Enginyurt, "Bir tane SADAT mı, dadat mı, zıttırık bir örgütü çıkarmışlar, adına şirket diyorlar. Adam geçen gün tehdit ediyor bizi. Diyor ki ‘Biz Türkiye Cumhuriyeti’ni kanla, canla kurduk. Bu ülkeyi vatan hainlerine sandıkta teslim etmeyiz’. Ulan, yüreğin yetiyorsa sandığı getir de teslim etme, görelim seni hadi.

"KIZILAY’A GİDECEK DOLMUŞ PARASI BULAMIYORLAR"

‘Gençler, Avrupa’yı bir gezin, dolaşın, gelin’ diyor. İyi de amca, neyle gezecekler? Bunlar Mamak, Altındağ’dan Kızılay’a gidecek dolmuş parası bulamıyorlar. Nasıl gezecek bunlar? ‘Gençler, gidin, kafelerde aromalı kahve için’ diyor Cumhurbaşkanı. Recep Abi, sen, aramalı kahve kaç lira biliyor musun? Nasıl içecek bunlar? Bunlar su içemiyorlar.

"HARAMI MARAMI UNUTTU BUNLAR"

Haramı maramı unuttu bunlar. Ne yerlerse helal. Geçenlerde, Melih Gökçek diye bir fırıldak var, televizyonda diyor ki ‘Ben hiç haram yemedim’. Doğru diyorsun lan, sen hiç helal yemedin ki haramı nereden bileceksin?" dedi.

İlgili Haberler