Cemal Kalyoncu ve Metin Güneş'ten Trabzonspor'a destek. Şampiyonluk maçını tribünden takip ettiler

Cemal Kalyoncu ve Metin Güneş'ten Trabzonspor'a destek. Şampiyonluk maçını tribünden takip ettiler
Trabzonspor'a verdikleri destekle bilinen iş insanları Cemal Kalyoncu ve Metin Güneş Süper Lig'in 35. haftasında gelen şampiyonluk maçını tribünden takip ederek Trabzonspor'u yalnız bırakmadı.

Trabzonspor''un şampiyonluk maçında tribünde önemli isimler de vardı. Medical Park Stadyumu’nda Trabzonspor Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluğunu ilan etti. Coşkuyla kutlanan şampiyonluk maçında Trabzonspor''a verdikleri destekle bilinen iş insanları Cemal Kalyoncu, Metin Güneş de Mustafa Hacıkerimoğlu ile birlikte tribünde maçı izleyerek şampiyonluk coşkusunu Medicalpark Stadyumu’nda yaşadı.

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu ve Trabzonspor Kongre Üyesi Metin Güneş''in Trabzonspor''a verdikleri destek tv100 VAR odası programında da gündeme geldi.

"CEMAL KALYONCU TRABZONSPOR SEVDALISI"

Trabzonspor''un şampiyonluğa uzanan hikayesinin masaya yatırıldığı yayında, programın sunucusu Ertem Şener, iş insanı Cemal Kalyoncu ve Metin Güneş''in Trabzonspor ve Türk futboluna verdiği destekle ilgili konuştu.

Şener, “İş insanı sayın Cemal Kalyoncu maçtaydı. Cemal beyin çok büyük destekleri var. Türk sporuna, Türk futboluna ve tabii ki Trabzonspor''a inanılmaz destekleri var. Trabzonspor sevdalısı. Türk sporu, Türk futbolu için elini değil, gövdesini, ruhunu taşın altına koyan isimden bahsediyorum. Yine Metin Güneş Türkiye''de çok önemli özel bir isim. Trabzonspor kongre üyesi. En az Şenol Güneş kadar büyük bir Trabzonsporlu Metin Güneş “ dedi.

 

 

İlgili Haberler