Cenaze töreninde acılı babaya büyük saygısızlık

Cenaze töreninde acılı babaya büyük saygısızlık
Adana'daki yurt faciasında yaşamını yitiren çocuklar için düzenlenen cenaze töreninde yangında çocuğunu kaybeden baba, AB Bakanı Ömer Çelik'in önünü kapattığı için kızının tabutu önünden uzaklaştırıldı.

AB Bakanı Ömer Çelik'in, Adana'daki yurt yangınında hayatını kaybedenler için düzenlenen cenaze töreninde yaşlı kadınla alay etmesinin ardından bir skandal daha patlak verdi. Kızını kaybeden babanın, Bakan Çelik'in kadraja girebilmesi için tabutun başından uzaklaştırdığı ortaya çıktı. O anlar canlı yayında kameralara yansıdı.

Adana'nın Aladağ ilçesinde yurtta çıkan yangında 11 çocuk ve 1 görevli yaşamını yitirmiş, 22 kişi yaralanmıştı. Acılı baba uzaklaştırılırken AB Bakanı Ömer Çelik'in önü açıldı ve gazetecilerin kadrajına girdi.

YAŞLI KADINLA DA ALAY ETMİŞTİ

Cenaze töreninde bir skandal daha yaşınmıştı. Köyde tek başına kalan Ümmü Dönmez adlı yaşlı kadın “Gösterin bana valiyi, ondan hesap soracağım” diyerek protokolün yanına gitmişti. Ümmü Dönmez, köyün yolunun bozuk olduğunu, ortaokul olmadığını, elektriklerin sık sık kesilmesi ve günlerce gelmemesi nedeniyle karanlıkta oturduğunu anlatırken, Bakan Ömer Çelik “Loş ışıkta, romantik ortamı seviyorsun” diyerek espri yapmaya kalktı.

İlgili Haberler