Galatasaray-Beşiktaş derbisinde Cenk Tosun sürprizi

Galatasaray-Beşiktaş derbisinde Cenk Tosun sürprizi
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton forması giyen ve adı Beşiktaş ile anılan Cenk Tosun, Galatasaray-Beşiktaş derbisini Nef Stadyumu’nda takip edecek.

Beşiktaş, Süper Lig''in 29. haftasında Galatasaray ile karşılaşacak. Karşılaşma bu akşam saat 20:00''de Nef Stadyumu''nda oynanacak. Mücadeleyi hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

Beşiktaş''a transfer olacağı konuşulan ve sezon sonunda Everton ile sözleşmesi bitecek Cenk Tosun, Galatasaray-Beşiktaş derbisini Nef Stadyumu''ndan takip edecek.

Golcü futbolcu Everton''da bu sezon sadece 3 maçta forma giydi ve karşılaşmaların tümünde de sonradan oyuna dahil oldu. Cenk, gol ya da asist yapamadı.

Milli futbolcu Beşiktaş''ta forma giydiği dönemde 3 Süper Lig şampiyonluğu bir de Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. 30 yaşındaki golcü Beşiktaş kariyerinde 146 maça çıkarken, 67 gol ve 14 asistlik bir performans sergiledi.

AĞIR SAKATLIK YAŞAMIŞTI

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Beşiktaş''a dönen Cenk Tosun siyah beyazlıların Erzurumspor ile deplasmanda karşılaştığı maçta ağır bir sakatlık geçirmişti. Sezonu kapatan milli futbolcu Everton''a dönmüş ve yeni yeni forma şansı bulmuştu.

Kaynak: A Spor