Cenk Tosun imzayı atıyor

Cenk Tosun imzayı atıyor
İngiliz The Guardian, Cenk Tosun transferinde sona gelindiğini iddia etti.

İngiltere'de yayınlanan The Guardian gazetesi, Everton'ın bugün Cenk Tosun transferini bitireceğini yazdı.

Gazete Everton yetkililerinin Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve beraberindeki heyeti bugün ağırlayacağını yazarken Londra'da gerçekleşecek buluşmada transferin sonuçlandırılacağını yazdı.

Everton'ın 25 milyon sterlinlik teklifine karşın Beşiktaş 27 milyon sterlin istemişti. Everton fiyat artışına tepki göstermiş 'Ya bu parayı alırsınız ya da bu transfer gerçekleşmez' demişti.

Ancak İngiliz ekibinin Manchester United karşısındaki etkisiz oyunu sonrası taraftar baskısının artmasıyla birlikte İngiliz ekibinin 27 milyon sterline de evet demesi bekleniyor. Everton Futbol Direktörü Steve Walsh geçen Cuma günü İstanbul'a seyahat etmiş ve Beşiktaş'la ilk görüşmeyi gerçekleştirmişti.

Everton Teknik Direktörü Samm Allardyce, 2-0'lık Manchester United mağlubiyetinin ardından hücumdaki eksikliklerine dikkat çekmiş ve Cenk Tosun'un transferi için ellerinden geleni yaptıklarını açıklamıştı.

Bugün çözülmesi beklenen transferin ardından Cenk Tosun'un 4,5 yıllık anlaşmaya imza atması bekleniyor. Fikret Orman'ın Cenk Tosun görüşmesinin yanı sıra Leicester City'le Slimani için de görüşmesi bekleniyor.

İlgili Haberler