Cenk Tosun’ndan Beşiktaş’a dönüş sinyali

Cenk Tosun’ndan Beşiktaş’a dönüş sinyali
Everton forması giyen golcü oyuncu Cenk Tosun “Beşiktaş’la yollarımız ileride kesişebilir. Hiçbir zaman bir daha Türkiye’ye dönmem demiyorum.

Everton forması giyen milli oyuncu Cenk Tosun Beşiktaş’a dönebileceği yönünde sinyaller verdi. Fanatik gazetesine konuşan golcü oyuncu, “Beşiktaş’la yollarımız ileride kesişebilir. Hiçbir zaman bir daha Türkiye’ye dönmem demiyorum. Everton’da çok mutluyum. Burada uzun süre görev yapmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Milli oyuncu Cenk Tosun yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“SAVAŞMAYA DEVAM EDİP FORMAMI GERİ ALACAĞIM”

“Everton’da kısa vadede formayı geri kazanmak istiyorum. Maçlara iyi hazırlanıyoruz. Burada çok mutluyum. Düzenimiz oturdu, ev de aldık burada artık yavaş yavaş bir düzeni oturttuk her şeyi burada ailemle. Everton çok büyük bir kulüp. Tesisleriyle, taraftarlarıyla, başkanlarıyla, oyuncularıyla, hocasıyla... Burada oynayabildiğim kadar oynayıp başarılı olmak istiyorum. Bu seneden sonra 3 yıllık daha anlaşmam var inşallah burada yıllarca oynarım. Tek sorun biraz daha az oynamam. İnşallah savaşmaya devam edip formamı geri alacağım.”

“GAZOZUNA BİLE OYNASAM KAZANMAK İSTİYORUM”

“En önemli özelliğim çift ayağımı kullanmam. Bana çok yararlı oluyor. Ceza sahası içinde son vuruşlarımın iyi olduğunu düşünüyorum. Herkes de söylüyor. Orada her şey saniyeyle bile değil salise anında geliştiği için yok sol ayağımla vuramıyorum sağ ayağıma çekeyim diyene kadar zaten defans oyuncusu geliyor. Babam sağolsun. Söz babama geldi, gençliğimden beri beni çift ayakla oynamaya mecbur etti ve iyi ki de yapmış. Bu yüzden pozisyon geldiğinde hemen bitirmeye çalışıyorum. Ceza sahasında etkili olduğumu düşünüyorum. “

“YOLLARIMIZ İLERİDE KESİŞEBİLİR”

“Beşiktaş’la yollarımız ileride kesişebilir. Hiçbir zaman bir daha Türkiye’ye dönmem demiyorum. Everton’da çok mutluyum. Burada uzun süre görev yapmak istiyorum. Vatanımı, bayrağımı burada gururlandırmak istiyorum. Burada Türkiye’yi temsil ediyoruz. Sadece ben değil; Çağlar Söyüncü, Cengiz Ünder, Hakan Çalhanoğlu, Zeki Çelik, Merih Demiral, Okay Yokuşlu da aynı şekilde... Sadece ismimizi değil bütün ülkeyi temsil ediyoruz. O yüzden genç futbolcularımıza bir ilham olabilmek için burada oynayabildiğim kadar oynamak istiyorum. Ondan sonra yaşımız geldiğinde Premier Lig bizi aştığında tabiki niye Türkiye’ye dönmeyeyim neden Beşiktaş’a dönmeyeyim... Tabii ki geri dönerim.”

“RONALDO’YA HAYRANIM”

”Ben Ronaldocuyum. Ona hayranım Ama Messi de bu dünyadan değil gibi. Ronaldo, en iyi zamanında senede 40-50 gol atıyordu. Normal bir şey değil bu! Messi de öyle. Bazı forvetler kariyeri boyunca 91 gol atamıyor, Messi 1 takvim yılı içinde bu sayıya ulaşıyor. Messi’nin yeteneği daha çok Allah vergisi. Benim Barcelona’lı futbolculardan duyduğuma göre Barcelona’da çok fazla ekstra idman yapılmıyormuş. Ama Emre Can ve Nuri Şahin’in dediklerine göre Ronaldo, 2 saat önce idmana geliyormuş ve özel olarak çalışırmış. Evinde bile kendisini ertesi güne hazırlayacak şeyleri oluşturmuş.”