Cevap verirken kendini imha etti

Görünen o ki Ersin Düzen'in meydan okuması elinde patladı. Fatih Altaylı'ya cevap vereceğim derken kendi sonunu hazırladı.

TRT kendine düşeni yaptı ve elindeki en tecrübeli eleman Levent Özçelik'i Düzen'in yerine getirdi. Ayrıca, Levent Özçelik başta yüzme olmak üzere Türkiye'de pek çok spor dalının ustası bir televizyoncu. Ekibini de aynı akşam Erdal Hoş, Cem Dizdar gibi isimlerle değiştirdi. Levent'in hukuk mezunu olması da artılarından. Tek zaafı ektirdiği saçların bir türlü kök salmaması. Ben olsan bununla uğraşmayı bırakırım.

İlk taarruz

Kimileri şaşıracaktır, Ersin Düzen'e sabah sabah ilk hücumu KRT başlattı. Hele programa katılan CHP Milletvekili Atilla Sertel'in sözleri Ersin'i bitirdi. Buna eski hakem Selçuk Dereli de katkıda bulundu. Arada Rıdvan Dilmen'in siyasi zig zagları unutulmadı. Ama şunu inanarak söyleyeyim Şeytan'a bir şey olmaz. Bence düzen bozuldu Düzen bozguna uğradı. Dilmen'in saldırdıkları içinde sadece bir kişiye kefil olurum: Necil Ülgen

412 bin TL

Yukarıdan aşağıya döküm yapıldığında Ersin'in şirketi üzerinden TRT'den aldığı 412bin TL'yi bulmakta. Bu kavganın sonu adliyede bitecek. O da kim bilir ne zaman?.. Bana kalırsa, Ersin, AK Parti'nin her hangi bir birimine iş için hemen başvurmalı.

Kefaret

Lidyalılara ait 1800 yıllık Kefaret Anıtı Türkiye'ye geri getirildi.

Bu konuda tek sorun var. Bu neyin kefareti?..

Cinsel suç mu, yoksa para çalınması mı?..

Lidyalı meselesi olduğuna göre konu mutlaka akçalıdır.

AK Parti seçmeni niçin kaçışa geçti?

Dr. İbrahim Uslu TELE1'de AK Parti'deki gerilemenin genel seçimlerde başladığını söyledi. Sonra peş peşe tespitlerini sıraladı:

** Seçmen, sosyal demokrasiye kaydı. Özellikle de gençler. Bu kitle, sağdan hızla uzaklaşıyor.

** Otoriter rejimlerden kaçış başladı.

** Mazbut ailelerden gelenler bile AK Parti'yi terkedebiliyor.

** Mutfaktaki enflasyon bu kaçışın ana etkeni.

** Yüzde 22 kararsız var deniliyor. Ancak seçim günü geldiğinde mutlaka sandığa gidecekler. Hepsi de bunun acısını sandıkta çıkartacak.

Dış politikamız sorunlar yumağı

Tarafsız Bölge'de Avrupa Birliği'nin, "Ya masa, ya yaptırım" dayatması ele alındı. Artık bir partisi olan Öztürk Yılmaz'ın havasından geçilmedi. Latif Şimşek, "En önemli sorun Libya'dır" diye konuştu. R. Kutay Karaca, "Arada Almanya ile 160 miylar dolarlık anlaşma varken bu ülke bizden vazgeçemez" iddiasında bulundu. Sencer İmer de Libya konusunu önemsediğini belirtti, Türkiye'ye karşı askeri unsurlara dikkat çekti.

Cezeri

Yerli ve milli damadı hemen her ekranda görmeye başladık. Bu defa ilk uçan otomobilimizi tanıtmaktaydı. Selçuk Bayraktar'ın iftiharla takdim ettiği imalatının adı Cezeri. Bu projesesinde de başarılı olup bir ilke daha imza atacağına şüphem yok. Başarılarının devamını diliyorum.

Bu ne sürat

Ahmet Çalık'ın gelini AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 21 günlük şirketiyle bir ihale daha kazandı. Bu hızla, milletin anasını sevmekle ünlü malum müteahhide yetişebilir mi bilemem...

Günün sözü:

Bilge kendi mutluluğunun ustasıdır. Plautus

 

Yazarın Diğer Yazıları