Cezaevinden çıktı, tartıştığı kişiyi bacaklarından vurdu!

Cezaevinden çıktı, tartıştığı kişiyi bacaklarından vurdu!
Bayraklı ilçesinde, M.Ü., otoparkta tartıştığı Ümit E.'yi bacaklarından vurarak yaraladı. Olay yerinden kaçan şüpheliyi motosikletle kovalayan bekçi yakaladı.

Çok sayıda suçtan kaydı bulunan ve bir süre önce cezaevinden çıktığı öğrenilen M.Ü., bilinmeyen nedenle otoparkta Ümit E. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.Ü., belinden çıkardığı tabanca ile Ümit E.'yi dizlerinden vurarak olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyan çevredekiler, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, Ümit E.'yi hastaneye kaldırdı. 

KAÇMAYA ÇALIŞTI 

Öte yandan, olay sonrası M.Ü. ile bekçiler arasında kovalamaca yaşandı. Yaklaşık 20 dakika kaçan M.Ü., motosikletle kendisini kovalayan bekçi tarafından yakalandı. Yakalanan şüpheli, suç aleti ile birlikte gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

tartistigi-kisiyi-bacaklarindan-vuran-supheli-bekciden-kacamadi-6989-dhaphoto1.jpgtartistigi-kisiyi-bacaklarindan-vuran-supheli-bekciden-kacamadi-6989-dhaphoto2.jpgtartistigi-kisiyi-bacaklarindan-vuran-supheli-bekciden-kacamadi-6989-dhaphoto3.jpgtartistigi-kisiyi-bacaklarindan-vuran-supheli-bekciden-kacamadi-6989-dhaphoto4.jpg

DHA