Chelsea’den Kante’ye rekor ücret

Chelsea’den Kante’ye rekor ücret
Chelsea, adı başta PSG olmak üzere pek çok dev kulüp ile anılan Kante’yi tutmak için harekete geçiyor. Londra ekibi Fransız yıldıza rekor bir ücret vermeye hazırlanıyor.

Fransız orta saha oyuncusu N'Golo Kante'nin adı PSG ile anılmaya başlamışken, Chelsea rekor bir teklifle oyuncusunu elinde tutmak istiyor.

Goal'ün haberine göre; Chelsea, Kante'ye 5 senelik sözleşme sunacak. Bu sözleşmeye göre, Fransız futbolcu yıllık 15 milyon pound civarında bir ücret alacak.

27 yaşındaki oyuncu, Leicester City'de Premier Lig'i sürpriz bir şekilde kazanmasının ardından Chelsea'ye transfer olmuş ve Antonio Conte yönetiminde başarılı formunu devam ettirmişti. Kante, Maurizio Sarri'nin de vazgeçilmezleri arasında.

İstikrarlı formuyla birçok kulübün dikkatini çeken oyuncuya PSG talip oldu. Fakat Kante, kulübüyle yola devam etmek istiyor.

Premier Lig'de de başka bir takımda oynamak istemeyen oyuncu için tek olası seçenek İspanyol devleri Real Madrid ve Barcelona. Barcelona, Dünya Kupası'ndan beri Kante'yi yakın takibe aldı ancak henüz ne Chelsea'ye ne de Kante'ye gelen resmi bir teklif yok.

Chelsea daha önce oyuncusuyla sözleşmesini yaklaşık olarak yıllık 8 milyon pound ücretle 2021'e kadar yenilemişti.

Chelsea, Ocak ayında takımdan ayrılmaları muhtemel oyuncuları göz önünde bulundurarak, Kante'ye yaklaşık 15 milyon pound gibi rekor bir ücret sunarak sözleşmesini uzatmak istiyor.

N'Golo Kante bu sezon 12 maça ilk 11'de başladı ve 1 gol kaydetti.

İlgili Haberler