CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’ndan TTB’ye destek

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’ndan TTB’ye destek
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Bahçeli’nin TTB’ye yönelik yaptığı açıklamaların akabinde TTB’ye destek oldu. Kılıçdaroğlu, “Kovid-19 salgınıyla mücadelenin ön safında yer alıp, gece-gündüz demeden, sevdiklerine hasret kalarak halk sağlığı için çalışan tüm sağlık emekçilerine, onların haklarını her ortamda savunan Türk Tabipleri Birliği’ne şükran borçluyuz. İyi ki varsınız!” dedi.

Kılıçdaroğlu’ndan TTB’ye destek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk Tabipler Birliği’ni (TTB) hedef alarak korona virüs nedeniyle yaşamını yitiren sağlık çalışanlarını anmak amacıyla bir hafta boyunca siyah kurdele takma kararına ilişkin ”Bu teşebbüs zehirli ve zillet bir komplodur” sözlerine yer vermiş, TTB’nin kapatılması gerektiğini savunmuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bahçeli’nin açıklamalarının ardından TTB’ye destek vererek “Gece-gündüz demeden, sevdiklerine hasret kalarak halk sağlığı için çalışan tüm sağlık emekçilerine, onların haklarını her ortamda savunan TTB’ye şükran borçluyuz. İyi ki varsınız” ifadelerine yer verdi.

Kılıçdaroğlu’nun açıklaması şöyle:

“Kovid-19 salgınıyla mücadelenin ön safında yer alıp, gece-gündüz demeden, sevdiklerine hasret kalarak halk sağlığı için çalışan tüm sağlık emekçilerine, onların haklarını her ortamda savunan Türk Tabipleri Birliği’ne şükran borçluyuz. İyi ki varsınız!”