CHP İzmir belediye başkan adayı kim oldu?

CHP İzmir belediye başkan adayı kim oldu?
Merakla beklenen CHP İzmir belediye başkan adayı belli oluyor. Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla CHP'nin belediye başkan adayları da belli olacak. Peki İzmir'den kim aday gösterildi

CHP İzmir belediye başkan adayı kim oldu? Onbinlerce İzmirli belediye başkan adayı kim oldu? sorusuna cevap arıyor. CHP'den henüz İzmir adaylığı için net bir isim gelmedi ama. İYİ Parti ile seçim işbirliği görüşmeleri yapan CHP'nin İzmir için belirleyeceği belediye başkan adayı da büyük merak konusu oldu. Mevcut belediye başkanı Aziz Kocaoğlu, aday olmayacağını açıklamıştı. Öte yandan CHP İzmir milletvekili Selin Sayek Böke, adaylık konusunda açık kapı bıraktı ve, "İzmir'le birlikte yol yürüdüm ve yürümeye devam edeceğim" dedi.

CHP İZMİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM OLDU

CHP'nin İzmir belediye başkan adayı ile ilgili netleşen henüz bir açıklama yok. Açıklandığında haber sitemizde de yer alacaktır.

CHP İZMİR ADAYI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, 6 Aralık Perşembe günü parti genel merkezinde belediye başkan adaylarını açıklayacağı öğrenildi. İzmir adayı açıklanır açıklanmaz haberimizde sizlerle olacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, 6 Aralık Perşembe günü parti genel merkezinde belediye başkan adaylarını açıklayacağı öğrenildi. CHP Merkez Yönetim Kurulu yerel seçim gündemiyle toplandı. MYK'de, PM'ye sunulacak belediye başkan adaylarının durumları görüşülecek. CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) yerel seçim gündemiyle toplandı. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde toplanan MYK'de yaklaşık 300 seçim bölgesi için yapılan eğilim ve merkez yoklaması ile anket çalışmaları ele alınacak. MYK durumunu görüştüğü adayları saat 13.00'te yine Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak PM'nin onayına sunacak. MYK'nin ardından, aralarında Hatay, Aydın, Muğla ve Eskişehir'in de bulunduğu büyükşehirler ile 300'e yakın il, ilçe ve belde adayının PM onayına sunulması bekleniyor. CHP 24 Ekim'de 105, 14 Kasım'da ise 147 belediye başkan adayını belirlemişti.