Kılıçdaroğlu'ndan yeni profil fotoğrafı açıklaması

Kılıçdaroğlu'ndan yeni profil fotoğrafı açıklaması
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 'Cumhurbaşkanlığı adaylığına mı hazırlanıyor' şeklinde yorumlanan yeni profil fotoğrafıyla ilgili konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun profil fotoğrafını değiştirmesi ve fotoğraftaki bazı detaylar ''Cumhurbaşkanlığı adaylığına hazırlık olabilir'' şeklinde yorumlanmıştı.

Kılıçdaroğlu’nun sosayal medya platformlarındaki CHP logolu fotoğrafını değiştirmesi ve yeni fotoğrafta sadece Türk Bayrağını görülmesi sosyal medyada konuşulmuş ve adaylık tartışmasına neden olmuştu.

KILIÇDAROĞLU''NDAN AÇIKLAMA

Bugün partisinin Genel Merkezi''nde Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamolloğlu ile bir araya gelen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, değişen profil fotoğrafına ilişkin açıklama yaptı. Basının bu yöndeki sorusunu yanıtlayan Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

"Siyaset söylentiler üzerine inşa edilmez, gerçekler üzerine inşa edilir. Bugün için böyle bir tartışmayı doğru bulmuyorum ve yapay görüyorum. Cumhurbaşkanlığıyla ilgili düşüncelerim değişmedi. Niteliklerini zaman zaman paylaşıyorum. Profil fotoğrafımın arkasına yarın CHP bayrağı da koyarız. Bir profil fotoğrafıyla Cumhurbaşkanı belirleniyorsa işimiz çok zor."

İlgili Haberler