CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ''Gördüklerinize inanamayacaksınız'' dedi! Kılıçdaroğlu'nun yeni sürprizini canlı yayında açıkladı

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ''Gördüklerinize inanamayacaksınız'' dedi! Kılıçdaroğlu'nun yeni sürprizini canlı yayında açıkladı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz gün bir ihalede 6 milyar liralık yolsuzluk yapıldığını iddia etmesinin ardından CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’dan dikkat çeken bir açıklama geldi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak 3 Nisan 2018 tarihli belgede 3 milyar liralık bir açık ihalenin "beşli çeteye peşkeş çekilmesi için" yeniden ihaleye açıldığını ve 9 milyara imzalandığını iddia etmişti.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, TV5’te katıldığı televizyon programında CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun önümüzdeki hafta yeni bir dosya açıklayacağını duyurdu.

Başarır’ın yaptığı açıklamalar şöyle:

“GÖRDÜKLERİNİZE İNANAMAYACAKSINIZ”

"Tabiki… Bakın, yakın bir zamanda Ziraat Bankası dosyasını açtık. Önümüzdeki hafta Vakıfbank dosyasını açacağız. Gördüklerinize inanamayacaksınız. Bir kamu bankası nasıl soyulmuş göreceksiniz. İlk kez buradan söylüyorum. Failler aynı, rakamlar aynı, krediler verilmiş ödenmemiş. Milyarlarca para… Evraklarıyla birlikte açacağız. Ondan sonra başka ihaleleri açacağız. Bunları düzenli olarak açık kamuoyuyla paylaşacağız. Zaten bunlarla birbirleriyle ilintili. Ben buradan bir kez daha halkımıza sesleniyorum. Biz bunlara mecbur değiliz. Biz bu 5 adama, bu düzene mecbur değiliz."


 

İlgili Haberler