CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar'dan açıklama

CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar'dan açıklama
CHP'de hakkında disiplin sürecinin başlatılmasına yönelik karar çıkan Mersin milletvekili Fikri Sağlar, "aykırı düşünceye tahammül edemiyorlar" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, parti yönetiminin hakkında aldığı disiplin sürecinin başlatılmasına yönelik kararı canlı yayında değerlendirdi.

Fikri Sağlar, CNN Türk kanalında katıldığı programda ise "Kapının önüne konacak biri değilim, kabul etmiyorum. Ben kavga da etmiyorum..." dedi.

Fikri Sağlar'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"KOLTUK SEVDASINDA HİÇ OLMADIM"

Üzüntülü olduğumu belirtmek istiyorum Türkiye ifade özgürlüğü ve demokrasiyi savunan bir partide söylediklerimden dolayı disipline gönderilmem beni üzdü. 'Neden havuz medyasına konuştunuz?' diye bu süreç başladı. Altay ben konuşurken ya uyurdu ya da anlamadı. Ben bunu haklı görmüyorm. Aykırı düşünceye tahammül edemiyorlar.

Koltuk sevdasında hiç olmadım. Bana hep görev verdiler. 3 dönem PM üyesim. O talepleri referandumda 67 il dolaşarak il, ilçe başkanlarının, delegelerin taleplerini dile getirdim. Biz düşüncelerimizi ortaya koymalıyız.

CHP Genel Başkanı sözcü olmalı... Ben karar aldığımızı hatırlamıyorum güveni ve tabanı kurultay delegeleri sorumluğu yerine getirmemiş demektir.

"BÜTÜN GEMİLER YAKILDI"

Sağlar'ın, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu hakkında sarf ettiği "CHP artık karar almak ve uygulamak zorundadır. Karar veremeyenlerin yerine karar vereceklerle yürümek zorundadır. Çünkü artık fedakarlık bitti. Bütün gemiler yakıldı" sözleri sonrasında kriz patlak vermişti.

İlgili Haberler