CHP'den istifa eden 3 vekilin adresi belli oldu

CHP'den istifa eden 3 vekilin adresi belli oldu
Düzenlediği basın toplantısı ile CHP'den istifa eden Muharrem İnce, bir süre önce CHP'den istifa ettiklerini duyuran İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ve Yalova Milletvekili Özcan Özel'in Memleket Hareketi'ne katıldığını açıkladı. İnce, "İstifa eden 3 arkadaşımız Memleket Hareketi'ne katılmışlardır. Parti çalışmalarına devam ediyorlar." şeklinde konuştu.

CHP Kurultayı'ndan sonra “Memleket Hareketi”ni başlatan Muharrem İnce basın toplantısı düzenledi. Muharrem İnce, gün içinde CHP üyeliğinden istifa edeceğini açıkladı. İnce, ''CHP artık bir tabeladan ibaret. Yolumu ayırıyorum'' dedi.

"Bizim asla asla asla işimiz olmadığı yer Cumhur İttifakı. Hedefimiz yüzde 50+1. Bölmek için Cumhur İttifakı yerine gitmemiz lazım, ne bölmesi. 'Başka oy verecek yer yok' diyenler için seçenek sunuyoruz." derken,  bir süre önce CHP'den istifa ettiklerini duyuran İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ve Yalova Milletvekili Özcan Özel'in Memleket Hareketi'ne katıldığını açıkladı. İnce, "İstifa eden 3 arkadaşımız Memleket Hareketi'ne katılmışlardır. Parti çalışmalarına devam ediyorlar." şeklinde konuştu.