CHP'den Tanju Özcan kararı

CHP'den Tanju Özcan kararı
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilmesine karar verildi. Özcan'ın, Mayıs ayı belediye meclis toplantısında AKP'li kadın meclis üyesine söyledikleri gerekçe olarak gösterildi.

Son dönemde peş peşe yaptığı sığınmacı açıklamalarıyla da gündeme gelen CHP''li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan''ın kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilmesine karar verildi. Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Pehlivan, kararın dünkü MYK toplantısında alındığını söyledi.

Barış Pehlivan yaptığı paylaşımda, "CHP yönetiminin ihraç istemine gerekçe olarak, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın meclis toplantısı sırasında el kaldıran AKP’li kadın üyeye söyledikleri ve bundan dolayı yapılan protestoya dans ederek karşılık vermesi gösterildi." ifadelerini kullandı.

NE DEMİŞTİ?
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan AKP''li belediye meclis üyesine, "Ret olarak kabul ediyorum. Bana neden el sallıyorsunuz hanımefendi, ayıp oluyor el sallamak falan. Ben evli barklı adamım böyle bir şey olmaz" ifadelerini kullanmıştı. . 

İlgili Haberler