CHP'li Gürbüz Çapan, Erdoğan'ın ''Dolmabahçe'de Başbakanlık ofisine kanal açarak girdiler'' sözlerinden sonra espriyi patlattı

CHP'li Gürbüz Çapan, Erdoğan'ın ''Dolmabahçe'de Başbakanlık ofisine kanal açarak girdiler'' sözlerinden sonra espriyi patlattı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na yüklenerek, "Gezi’de Bay Kemal Taksim’deydi, senin ne işin var orada ya? Çünkü o da Gezi’ci" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dünkü konuşmasında, Gezi Olayları''nda "Bezmialem Camii''nden Başbakanlık Ofisine kanal" açıldığını öne sürdü. CHP''li Gürbüz Çapan ise, Erdoğan''ın bu sözlerini "Görüntüler önümüzdeki cuma" diyerek ''ti''ye aldı.

İstanbul Kongre Merkezi’ndeki Memur-Sen Büyük Türkiye Buluşması’nda konuşan Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu''na yüklendi. 

Erdoğan,“Belediyelerde vatandaşlarımı sokağa atan sizsiniz. İşçilerimizi sokağa atan sizsiniz. Hani kimseyi kapıya koymayacaktınız. Akşam yalan sabah yalan… Kardeşlerim Türkiye’ye hizmet yolculuğumuzda gizli açık pek çok müdahaleye maruz kaldık. Gezi’de Bay Kemal Taksim’deydi, senin ne işin var orada ya? Çünkü o da Gezi’ci. Bunlar değil miydi, Bezmialem Valide Sultan Cami’nin içine bira kutularıyla girenler… Camiden başbakanlık ofisine loderlerle kanal açarak gidenler bunlar değil miydi? Ah kardeşlerim ah… Bunlar tahribat yapar, biz ise iş yaparız" dedi.

İlgili Haberler