CHP'li Önder Sav, adı geçince CNN yasağını deldi

CHP'li Önder Sav, adı geçince CNN yasağını deldi
CHP eski Genel Sekreteri Önder Sav, CNN Türk'te adı geçince, partisinin geçtiğimiz ay aldığı boykot kararını deldi.

CHP geçtiğimiz Şubat ayında CNN Türk'ü boykot kararı almıştı. CHP'nin bu kararının ardından CHP'liler, CNN Türk yayınlarına çıkmamıştı. 

CHP eski Genel Sekreteri Önder Sav, dün yaptığı açıklamada CHP'nin 25-26 Temmuz 2020 tarihinde yapılacak kurultayın korona virüs salgını sürecinden dolayı ertelenmesini talep etmişti. 

CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında Avukat Ömer Lütfü Avşar,  SONAR Araştırma şirketinin sahibi Hakan Bayrakçı, Gazeteciler Zafer Şahin ve Hasan Basri Yalçın CHP kurultayını tartıştı.

CHP'li Önder Sav, adı geçince CNN Türk'te Tarafsız Bölge programına telefonla bağlarak CHP kurultayının neden yapılmaması yönündeki görüşlerini açıkladı.

Gerçek Gündem'de yer alan habere göre Önder Sav, CNN Türk'e neden katıldığı ile ilgili canlı yayında şöyle konuştu:

"Siz beni şahsen çağırmış olsaydınız, programınıza gelemezdim. Neden? Benim mensubu olduğum siyasi parti, sizin programınızla ilgili sınırlar çizdi. Ama bu programa katılmak zorunluluğu hissetmem, adımın speküle edilmesinden kaynaklanıyor.

Benim gıyabımda, benim adım yanlış yorumlamalara götürülecek şekilde speküle edildiği için, ben bu spükülasyona son vermek için, kendimi cevap hakkımı kullanmak zorunda hissettiğim için katıldım. Yaksa bireysel olarak bu programa katılmak istesem bile, sizle beraber bunu yapmam. Partimin bir disiplinli üyesi olduğum için."

İlgili Haberler