CHP’li vekilden Balıkesir yorumu: “Burada iş bitmiş bahar gelmiş”

CHP’li vekilden Balıkesir yorumu: “Burada iş bitmiş bahar gelmiş”
CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, “Edremit’te bahar, Körfez’de bahar, Balıkesir’de bahar… Burada iş bitmiş. Pazar günü bir oy Sındırgı adayımız Tuncay Öztürk’e bir oy da Büyükşehir adayımız İsmail Ok’a vermenizi istiyorum” dedi.

CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın, Balıkesir’de yerel seçim çalışmalarına katıldı. İlk olarak partisinin Edremit adayı Selman Hasan Aslan ile birlikte ziyaretler gerçekleştiren Akın, “Gücümüz birliğimizden gelir. Mart’ın sonunu hep birlikte bahar yapacağız” diye konuştu.

“Edremit’te bahar, Körfez’de bahar, Balıkesir’de bahar, tüm Türkiye’de Mart’ın sonu bahar olacak” ifadelerini kullanan Akın, Sındırgı’daki ziyaretleri sırasında şunları söyledi: “Burada iş bitmiş. Sındırgı’ya bahar gelmiş. Pazar günü bir oy Tuncay Öztürk başkanıma bir oy da Millet İttifakı Büyükşehir Belediyesi adayımız İsmail Ok’a vermenizi istiyorum. Sındırgı’da çiftçimizin, hayvancılıkla geçinen vatandaşlarımızın, işçimizin, gençlerimizin sorunları var. Bu sorunların çözümü için Sındırgı’da artık değişim zamanı. Bu değişim sizlerle birlik ve beraberlik içinde yapacağız” diye konuştu.