CHP'denKemal Kılıçdaroğlu, Kılıçdaroğlu'nun eşi ve CHP liderinin yakınları hakkındaki mal varlıklarıyla ilgili araştırma önergesi verilmesine ilişkin AKP'liŞentop'tan açıklama geldi.
SİYASİ MANEVRA
Anayasa Komisyonu Başkanı AKP'li Mustafa Şentop, CHP'de Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve ailesinin mal varlığının araştırılması için verilen önerge için şu değerlendirmedebulundu:
"Bir bakalım, bir görelim. Türkiye, bu tür numaraları daha önce yaşadı, 1990'lı yıllarda da bu tür şeyler oldu. Malumunuz, 1990'lı yılların ortasında liderlerin mal varlığı tartışması yaşanmıştı. Daha sonra 'seninki de araştırılsın, benimki de araştırılsın, ben veriyorum, sen ver' derken hiç bir araştırma yapılmamıştı. Bunlar siyasi manevralardır, bunları biliyoruz."