Christian Eriksen'den Danimarka Milli Takımı'na rüya gibi dönüş!

Christian Eriksen'den Danimarka Milli Takımı'na rüya gibi dönüş!
Hollanda'nın Danimarka'yı 4-2 yendiği mağlup ettiği hazırlık maçında, geçirdiği kalp krizi sonrası 9 ay aranın ardından formayı giyen Danimarkalı Christian Eriksen, oyuna girdikten iki dakika sonra golünü attı.

Hollanda ile Danimarka bu akşam hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Mücadeleyi ev sahibi ekip Hollanda 4-2 kazanmayı başardı. EURO 2020''de geçirdiği kalp krizinin ardından Christian Eriksen ilk golünü attı

Hollanda''nın gollerini 16 ve 71. dakikalarda Bergwijn 29.dakikada Ake ve 37. dakikada Depay penaltıdan attı. Danimarka''nın ilk golü 20. dakikada Vestergaard''tan gelirken karşılaşmanın ikinci yarısında Christian Eriksen özel bir olaya imza attı.

2 DAKİKA SONRA GOL ATTI

Eriksen, çıktığı ilk maçta Hollanda karşısında oyuna girdikten 2 dakika sonra gol attı. Durumu 3-2''ye getiren Eriksen hayata dönmesinin ardından 47.dakikada Danimarka ile ilk golünü attı.

NE OLMUŞTU?

EURO 2020''de Danimarka''nın B Grubu''nda Finlandiya ile oynadığı maçın 42. dakikasında kalbinin durması nedeniyle bir anda yere yığılan ve tüm dünyadaki futbolseverleri korkutan Eriksen''in kalbi 10 dakika durmuş, yapılan kalp masajı sonrası hayata döndürülerek apar topar hastaneye kaldırılmıştı.

 

İlgili Haberler