Cildin gölgelendirme ve belirginleştirme işlemi nedir? Hadi İpucu Cevabı

Cildin gölgelendirme ve belirginleştirme işlemi nedir? Hadi İpucu Cevabı
Canlı Bilgi Yarışması Hadi ipucu sorusu cevabı belli oldu. Hadi Instagram hesabından, Cildin gizlenmek veya ön plana çıkarılmak istenen yerlerini gölgelendirme ve belirginleştirme işlemine ne ad verilir? diye sordu. İşte Hadi ipucu cevabı

Büyük bir ilgiyle takip edilen Hadi ipucu sorusu cevabı belli oldu. Hadi bu akşam yayınlanacak olan yarışmasındaki soruyu Instagram'dan, " Kozmetik ürünleri, insanlık tarihi kadar eskidir. Öyle ki bronza çağında bile sürme örneklerine rastlanmıştır. Sanırım ipucımızın nereden geleceğini tahmin edebiliyorsun. Cildin gizlenmek vaya ön plana çıkarılmak istenen yerlerini gölgelendirme ve belirginleştirme işlemine ne ad verilir? diye sordu. Hadi bugün SİM sponsorluğunda 30.000 TL değerindeki ödülü takipçileri ile bölüştürecek.

HADİ İPUCU CEVABI

13 Aralık Hadi ipucu cevabı:  Cildin gizlenmek vaya ön plana çıkarılmak istenen yerlerini gölgelendirme ve belirginleştirme işlemine Kontür makyaj adı verilir.

HADİ İPUCU SORUSU HAKKINDA KONTÜR MAKYAJ NEDİR

Son zamanlarda kontür uygulaması neredeyse makyaj sihirleri ile eş değer hale geldi. Kontür makyaj malzemeleri ile gölge ve ışık oyunlarını kullanarak burnumuzu daha küçük gösterebilir, elmacık kemiklerimizi vurgulayabilir, kaşlarımızı belirginleştirip, bakışlarımızı derinleştirebiliriz. Kontür paleti ve kontür fırçalarını doğru kullanarak yüz şekline göre hatlarını belirginleştirecek, bakışlarını daha etkili hale getirebileceksin. Doğaldan, dramatiğe bir çok kontur stili var ve bizim gönlümüz her zaman doğaldan yana olduğu için şimdi "doğal kontür" ipuçlarını incelemeye başlıyoruz.

"Kontür makyajı"nı sana en kısa şekilde şöyle özetleyebiliriz: Cildinin gizlemek istediğin veya ön plana çıkarmak istediğin yerlerini, koyu ve açık renkte ürünlerle gölgelendirme ve belirginleştirme işlemine "kontür" deniyor. Bunu aslında bir illüzyon, bir sihir gibi düşünebilirsin. Burun kemerini gizlemekten, yüzü inceltmeye, çeneyi yuvarlaklaştırmadan bakışları derinleştirmeye kadar pek çok hile, kontür makyajı sayesinde yapılabiliyor.

'Kontür makyaj nasıl yapılır?' diye sorduğunu duyar gibiyiz. Öncelikle kontür makyaj malzemelerine ihtiyacın var.Tabii ki kontür makyajının hayatımıza bu kadar çok yerleşmesi ile kontür makyaj malzemeleri de hızla çeşitlilik kazandı ama bu konuda yaratıcı olmak da son derece kabul edilebilir.

Öncelikle kontür ürünlerinin ağırlıklı olarak toz ve krem olarak ikiye ayrıldığını söyleyebiliriz. Seçim yaparken, nasıl bir makyaj yaptığın, ne kadar kalıcılık istediğin önemli rol oynuyor. Kontür paletleri, krem kontür ürünleri, kontür pudraları ve stick formda ürünler, kontür malzemelerinin genelini oluşturuyor.

13 Aralık Hadi joker kodu: SİM uygulamasını telefonunuza yüklemeniz ve üye olmanız gerekiyor. Böylelikle hadi joker kodunu almış oluyorsunuz.