Çılgın alışverişi polis durdurabildi. Bu görüntüler Antalya'dan

Çılgın alışverişi polis durdurabildi. Bu görüntüler Antalya'dan
Antalya'da bir züccaciye mağazasının indirimli satışları, korona virüs tedbirlerini unutturdu. Onlarca kişi sosyal mesafeyi aldırış etmeden mağazaya girebilmek için yarıştı. O anları görüntüleyen çevre sakini, şaşkınlığını gizleyemezken; izdiham nedeniyle mağazaya polis çağırıldı.

DHA'nın haberine göre, Kepez ilçesinin Ünsal Mahallesi'ndeki bir züccaciye mağazası, 'Ne alırsan 6 lira' adı altında kampanya başlattı. İndirimli satışı duyan mahalleli ve çevre mahallelerden gelenler mağaza önünde beklemeye başladı. 

Uzmanların, korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında "Hijyen, maske ve sosyal mesafeyi koruyun" uyarılarını dikkate almayan çoğunluğu maskeli kalabalık, sosyal mesafeye de uymayıp, mağaza açılınca içeri koştu. O anlar çevre sakinlerinin cep telefonu kameralarına yansırken, görüntüyü çeken kişinin, "Allah, Allah" sözleri dikkat çekti.

Mahallelinin ihbarı üzerine mağazaya polis geldi. Ekip mağaza yöneticilerini ve müşterileri sosyal mesafe ve korona virüs kuralları konusunda uyardı.

indirimli-satis-koronavirus-ve-sosyal-mesafeyi-unutturdu-7931-dhaphoto1.jpgindirimli-satis-koronavirus-ve-sosyal-mesafeyi-unutturdu-7610-dhaphoto2.jpgindirimli-satis-koronavirus-ve-sosyal-mesafeyi-unutturdu-7610-dhaphoto3.jpg