CNN Türk Ekrem İmamoğlu’nun yayını kesti!

CNN Türk Ekrem İmamoğlu’nun yayını kesti!
CHP ve İYİ Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi iş birliği adayı Ekrem İmamoğlu sandık güveliği ile ilgili soruyu yanıtlarken CNN Türk yayını kesip Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘5.Uluslarası İyilik Ödülleri’ programına bağlandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu bu akşam CNN Türk’te “Buket Aydın ile 40” programına konuk oldu. İmamoğlu, yerel seçimlere ve İstanbul’a dair çeşitli açıklamalar yaptı.

İmamoğlu, sandık güvenliğiyle ilgili soruyu yanıtlarken Cnn Türk, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Saray’ında ‘5.Uluslarası İyilik Ödülleri’ törenine canlı bağlanarak İmamoğlu’nun konuk olduğu programın yayınını kesti.

Yayın kesilmeden önce İmamoğlu şu açıklamaları yaptı:

“BEYLİKDÜZÜ HALKI DA PARTİMİZİN KARNESİ DE BÖYLE GÖSTERDİĞİ İÇİN BİZİ ADAY YAPTILAR”

 “Başarılıyım. 5 yıldır belediye başkanıyım. Elbette ki Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir hafızası var. Ölçüyor, bakıyor, belediye tecrübesi isteniyor. Aslında yerelde insanların belediye başkanlığında aradığı şeyler başka. Gerçekten onun başka bir ilişki diyalog becerisi var. Yereldeki yönetici olmanın farklılığı var. Tahmin ediyorum bunları biz de daha üst seviyede buldular. Zaten bu seçimde gerçekten Cumhuriyet Halk Partisi örnek bir davranışta bulundu. Büyük illerin çoğunda belediyecilikten gelme kişileri aday gösterdi. Bence çok değerli bir adım bu. Yerel de çok değerli bir adım bu. Örnek bir iş. O anlamda yani baştaki kelimeye döneyim, başarılı olduğumu düşünüyorum. Benim düşünmem önemli değil tabii toplum da Beylikdüzü halkı da partimizin karnesi de böyle gösterdiği için bizi aday yaptılar diye düşünüyorum.”

“MESAJI ALMIŞTIM”

“Çok mutlu oldum. Tabii gurur duydum. Elbette konuştuk, paylaştık. Kendi içimizde mekanizmalarımız var. O dönemi çok sağlıklı geçirdiğimi düşünüyorum. Çünkü partinin uzun süredir görev yapan bir ferdiyim ben. Dört yıl ilçe başkanlığı yapmış birisiyim. Belediye başkanlığı yapmış birisiyim. 10 yılın verdiği tecrübeyle yola çıkıştaki aşamaları iyi biliyorum.  İlişki yönetimini iyi biliyorum. Partinin tüm kurulları da benim için değerli hepsi ile konuştum, buluştum. Oradan da pozitif ilimler aldım. Bu böyle gelişti. Sürpriz oldu mu? Açıkçası olmadı. Çünkü biliyorsunuz Kadir Topbaş istifası vardı. O dönemde partim yine beni büyükşehirde aday gösterdi. Meclis oylamasında partinin aday olarak kürsüye çıktım ve partimin benim büyükşehir yönetiminde olması gereken manifesto mu açıklamıştım. Dolayısıyla o tarihten itibaren aslında ben zihnimi bunu yazmıştım İstanbul'u çalışıyordum. İstanbul'la ilgili araştırmalar olan birisiydim. Neticede, yani bu o kadar zaman önce bir insana direk söylenmez zaten. Böyle metotlarla mesaj verilir. Ben mesajı almıştım o zaman.”

İlgili Haberler