CNN Türk’ün dişi Savaş Ay’ı Fulya Öztürk koronaya yakalandı, virüsü nerede kaptığını da açıkladı

CNN Türk’ün dişi Savaş Ay’ı Fulya Öztürk koronaya yakalandı, virüsü nerede kaptığını da açıkladı
CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla 7 gündür korona virüs tedavisi gördüğünü açıkladı.

CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk, korona virüse yakalandığını açıkladı. Korona virüs test sonucunun pozitif çıkması sonrası Acıbadem Taksim Hastanesi’nde tedaviye alınan Öztürk, "Açık söyleyeyim, özel hastanelerde bile yer bulmakta zorlandım. En sonunda Acıbadem Taksim Hastanesi'nden cevap geldi. Ve oraya taşındım" dedi.

cnn-turk-muhabiri-fulya-ozturk-koronaviruse-13757060-4236-m.jpg

KARABAĞ ZAFERİ SONRASI KALABALIĞA GİRDİM

Azerbaycan’dan Türkiye’ye dönmeden önce test yaptırdığını ve sonucun negatif çıktığını belirten Öztürk, Dağlık Karabağ zaferi sonrası kalabalık içerisine girmek zorunda kaldığı için korona virüse yakalandığını ifade etti.

256076-640x1139.jpg

BAKANLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Fulya Öztürk, “Aldığım ilaçlar yüzümde kızarıklığa neden oldu ama o da geçiyor inşallah. Bu sessiz, sakin geçirdiğim süreçte, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'dan aldığım telefonlar bana güç verdi. Aldığım manevi destek çok değerliydi. Bakanlarımıza çok teşekkür ediyorum bir kez daha” ifadelerini kullandı.

 

İlgili Haberler