Cübbeli Ahmet önce CNN Türk'ü hedef aldı, sonra derinden bir iç çekti: Nerde öyle bir lider mi var

Cübbeli Ahmet önce CNN Türk'ü hedef aldı, sonra derinden bir iç çekti: Nerde öyle bir lider mi var
Cübbeli Ahmet, son sohbet videosunda Rum Ortodoks Patriği Bartholomeos ile röportaj yapan CNN Türk’ü hedef aldı.

İstanbul Rum Patriği Bartholomeos, Rusya’nın Ukrayna işgali ile ilgili geçtiğimiz gün CNN Türk’e açıklamalar yaptı. Bartholomeos, “Bütün dünya Rusya''nın aleyhinde. Yeni bir soğuk savaş dönemine giriyoruz. Rusya ile Batı dünyası arasındaki mesafe gittikçe büyüyor. Doğru düşünen, doğru davranan hiç kimse bu durumu, bu yeni soğuk savaş dönemini istemez” ifadelerini kullanmıştı.

Kamuoyunda “Cübbeli” olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü Youtube hesabından paylaştığı son videosunda Bartholomeos ile röportaj yapan CNN Türk’ü eleştirdi.

“PAPAZIN DUASINA MI KALDIK CNN TÜRK”

“Bir de baktım ana Patriğin ne işi var CNN’de? Mesele ne? CNN Türk’ün Patrikhane’den medet umması, ve röportaj için adam yollaması, bunun bir de CNN Türk’te yayınlanması” diyen Cübbeli Ahmet, “Yani şimdi biz Papazların duasına mı kaldık? Kafirlerin duası boşa gider. Adamı şirin gösteriyorsun, etkili biri gösteriyorsun” ifadelerini kullandı.

Cübbeli Ahmet videonun devamında ise şöyle konuştu:

“KEŞKE ABDÜLHAMİT SİYASETİ OLABİLSE HEPSİNİ BİRBİRİNE SOKABİLSEK”

İstanbul’daki Patrikhane’nin başında bulunan Papaz Ortodoks kiliseleri içinde birinci olduklarını söylüyor. Kudüs’teki 5. Rusya’daki de 6.’ymış. Rusya’daki kilise çok kıskanıyormuş İstanbul’u. Meğer ben bir tek bizim hocalar birbirini kıskanıyor zannediyordum. Papazlar da birbirini kıskanıyormuş. Biraz sevindim yani, moralim düzeldi. Ondan sonra 16 kiliseden 4’ü sözü bozmuş. O da çok hoşuma gitti. Küfür tek millettir ama 4’ü aksilik ederse, çok iyi bir durumdur. Keşke Sultan Abdülhamit siyaseti olabilse de hepsini birbirine sokabilsek. Nerde öyle bir lider mi var?

İlgili Haberler