Çukur 40. bölüm 2. bölüm fragmanı yayında! Vartolu ölüyor mu

Çukur 40. bölüm 2. bölüm fragmanı yayında! Vartolu ölüyor mu
Her bölümü ayrı bir heyecan yaratan Çukur 40. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İdris ve Selim'in konuşması öte yandan Vartolu'nun kanlar içinde yerde kalması en alıcı sahnelerden birisi olacak. Peki yeni bölümde neler olacak? Tüm detaylar burada

Çukur 40. bölüm 2. bölüm fragmanı yayında! Vartolu ölüyor mu

Çukur 40. bölüm 1. ve 2. yeni bölüm fragmanı (Çukur 2.sezon 7.bölüm) yayınlandı. Adrenalin tavan yaptığı Çukur 40. yeni bölümünde neler olacak? Karakuzular çete lideri Çeto'yu, Koçovalılar da ağabeyleri Cumali'yi rehin tutuldukları bölgeden kurtarma operasyonu yaptı. Çukur son bölümde Cumali, kendisiyle birlikte kaçırılarak alıkoyulan diğer kişinin Çeto olduğunu öğrendi. Öte yandan İdris Koçovalı ve oğlu Selim Koçovalı karşı karşıya geldi. Duygu yüklü sahnede Selim İdris'e "Neden beni istemedin baba?" diyerek tepki gösterdi. Sezonun en iyi bölümü olarak nitelendirilen Çukur 2. sezon 7. bölüm 2. fragmanı (40 bölüm) son sahnesinde Vartolu kanlar içinde yerde kalıyor. Vartolu öldü mü sorularını da beraberinde getiriyor. Yamaç köşeye sıkışıyor. Karakuzular çetesinin iki liderlerinden küçük olan Mahsun ile Yamaç birbirine ateş açıyor. 

ÇUKUR 40. BÖLÜM 2. FRAGMANI YAYINLANDI

Çukur 40. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Çukur 2. sezon 7. bölüm 2. fragmanını haberimizde bulunan linki tıklayarak full hd kalitede izleyebilirsiniz.

ÇUKUR 40. BÖLÜM 1. FRAGMAN-İZLE

sss-013.jpg

ÇUKUR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

Sosyal medyada en çok konuşulan dizilerinden biri olan Çukur yeni bölümde. Yamaç sınırları zorluyor ve Karakuzular çetesinin liderleri ile karşılaşıyor. Bu arada her yerde Çeto aranıyor. Yamaç ile Mahsun çatışmaya giriyor. Öte yandan yeni bölüm fragmanında Vartolu'nun kanlar içinde yerde kaldığını görüyoruz. Bölümün en can alıcı kısmı ise Selim ile İdris Koçovalı'nın konuşması oluyor.  İdris Selim'e, "Sen bizi yaşıyoruz sanıyorsun değil mi? Biz sadece nefes alıp veriyoruz. Niye peşimde dolanıp duruyorsun. Sana verecek neyim kaldı? Ne istiyorsun benden?" diyor. Selim de, " Bir tek isteğim var. Tek bir cevap. Beni neden istemedin hiç? Neden istemedin baba?" diyor. 

ÇUKUR SON BÖLÜM

Pazartesi gecelerinin vazgeçilmezi Çukur 40. bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur yeni bölümü sitemizden izleyebilirsiniz.