Çukur 40. bölüm fragmanı! Yeni bölümde ne olacak

Çukur 40. bölüm fragmanı! Yeni bölümde ne olacak
Büyük bir ilgi ve alakayla takip edilen Çukur 40. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında İdris Koçavalı'nın Selim Koçavalı ile yaptığı konuşma damgasını vuruyor. Çukur 40. bölüm fragmanını buradan izleyebilirsiniz

Çukur 40. bölüm fragmanı! Yeni bölümde ne olacak

Büyük bir heyecanla beklenen Çukur 40. bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümüyle diziseverleri ekran başına toplamayı başaran Çukur'un son bölümünde İdris ile Selim'in diyalogu damgasını vuruyor. Öte yandan Yamaç tehlikeli sularda yüzmeye devam ediyor. Yamaç ve Vartolu Saadettin, ağabeyleri Cumali Koçovalı'yı kurtarmak isterken dengelerin bir anda tepetaklak olmasıyla başları büyük belaya giriyor. Çukur bu hafta ekrana gelecek 40. bölümünde izleyiciyi epeyi şaşkına çevirecek. Öte yandan Çukur dizisiyle ilgili yeni bir iddia atıldı. Son olarak Söz dizisinde karşımıza çıkan Burak Çelik'in Çukur'a transfer olacağı iddia edildi. Yapım şirketi henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmazken, Burak Çelik'in hayranları transfer haberine çok sevindi. 

"BENİ NEDEN İSTEMEDİN BABA!"

Çukur yeni bölüm fragmanında, İdris Selim'e, "Sen bizi yaşıyoruz sanıyorsun değil mi? Biz sadece nefes alıp veriyoruz. Niye peşimde dolanıp duruyorsun. Sana verecek neyim kaldı? Ne istiyorsun benden?" diyor. Selim de, " Bir tek isteğim var. Tek bir cevap. Beni neden istemedin hiç? Neden istemedin baba?" diyor.

ÇUKUR 40. BÖLÜM 2. FRAGMAN YAYINLANDI-İZLE

çukur 40. bölüm fragmanı
ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Çeto ve Mahsun’un başını çektiği Karakuzular çetesine karşı başarı elde ederek mahalleleri üzerindeki emellerini gerçekleştirmek ve kaybettikleri hakimiyeti tekrardan sağlayabilmek amacıyla Vartolu Saadettin’in vasıtasıyla güçlü ve gizli silahların sahibi Reşit ile bağlantı kuruldu. Çukur son bölümde; Yamaç Koçovalı ve Vartolu Saadettin silahlı adamlar tarafından ele geçirilen ağabeyleri Cumali Koçovalı’yı kurtarmak noktasında birlikte harekete geçerek faaliyetlerine son sürat devam etti. Öte yandan Koçovalı ailesinin dünyasını başına yıkan ve yaptığı hatalardan ötürü pişmanlık ve çaresizlikten eli kolu bağlanan Selim ise babası İdris Koçovalı’ya ulaşmanın ve aradaki buzları eriterek kendisini affettirebilmenin binbir türlü yolunu aradı. Karakuzu çetesi Çeto’nun Celasun’u karşısına alıp sürpriz bir isim için infaz emri vermesinin akabinde Çukur 39.bölüm fragmanı izleyici kitlesi tarafından iple çekiliyor. Peki, Celasun’un akli dengesini yitiren eşi Akşın’ın evde yangın çıkmasına sebebiyet verip hayatını büyük bir tehlikeye sokmasının  ve uzun bir zamandır tepkisiz duran Sultan’ın yanında İdris Koçovalı’nın eski sevdalısı Meliha’nın adının söylenmesiyle hareketlendi

ÇUKUR 40. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI- YENİ

Show TV ekranlarının sevilerek izlenen Çukur 40. bölüm fragmanı yayınlandı. Haber sayfamızda bulunan linki tıklayarak izleyebilirsiniz.