Çukur 52. bölümü bu akşam yayınlanacak mı?

Çukur 52. bölümü bu akşam yayınlanacak mı?
Pazartesi günlerinin sevilen dizisi Çukur yeni bölümü ile bu akşam yayınlanacak mı? Sosyal medyada çok merak edilen dizi son bölümü ile izleyici ekrana başına kitlenmişti. Peki, son bölümde neler oldu? İşte detaylar.

Son bölümde Yamaç sağlığına kavuşmuştu. Koçovalılar Çukur'a geri dönmüştü. Sena ile Mahsun son bölümde karşı karşıya gelmişti. Yamaç’ı vuran Metin’in mi? İşte son ayrıntılar…

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NE OLDU

Koçovalılar, Yamaç’ın sağlığının giderek iyiye gittiğine sevinirken Yamaç’ın aldığı bir karar, onu yeniden tehlikeye sürükleyecek. Cumali ve Vartolu, Sena’nın beklenmedik bir yüzüyle karşılaşacak. Yamaç’ı vuranın açığa çıkacağı bu bölümde, sürpriz gerçek izleyenleri şoke edecek. Yamaç iyileşmeye çalışırken ve mahallenin gerilimine Salih ile Cumali arasındaki münasebet de eklenince Selim, dengeleri korumak adına köprü olacak. İdris, Salih ile Cumali’nin arasındaki mücadelenin artık sona ermesi için iki kardeşi karşı karşıya getirecek. Komşusu sandığı kişinin aslında Mahsun olduğunu öğrenen Sena, Mahsun’la yüzleşecek. Hayatına dair çok büyük bir gerçeği öğrenen Meliha ise Sultan ile karşı karşıya gelecek. Çeto’nun, Koçovalı Ailesi’nin bir üyesinin karşısına çıkması, mücadelenin seyrini değiştirdi. Yamaç’ı vuranın Metin olduğu ortaya çıktı. Karakuzuların Metin’in oğlunun kaçırılması sonucu Metin Yamaç’ı vurmak zorunda kalmıştı. İdris ise Çeto ile karşı karşıya kalmıştı.

ÇUKUR BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Pazartesi günlerinin sevilen dizisi Çukur'un yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Sosyal medya da en çok konuşulanlar arasına girdi. Son bölümü ile izleyiciyi ekranlara kitleyen, Çukur 52. yeni bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak.