Çukur yeni bölümde neler olacak? Sena kurtulacak mı?

Çukur yeni bölümde neler olacak? Sena kurtulacak mı?
Pazartesi günlerinin sevilen dizisi Çukur'un 59.bölün fragmanı yayınlandı mı? Sena kurtulacak mı? Yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Çukur 59. bölümü ile geçen hafta ekranlara gelirken son bölümde Çukur’da sıkıntılar artarak devam ederken. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar.

ÇUKUR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Çukur dizisinin merakla beklenen 59.bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Yeni bölüm fragmanı sosyal medyada büyük bir ilgi ile karşılandı

İDRİS EVLATLARI İLE BULUŞUYOR

Koçovalıların çatışmanın izlerini kaldırdığı, İdris’in “Başardınız oğlum. Eviniz için, aileniz için ne yapmanız gerekiyorsa yaptınız!” diyerek oğullarıyla kucaklaştığı tanıtımda kadınlar, Sena’nın kaybolduğunu fark ediyor. Bunu öğrenen Yamaç darmadağın olurken, Selim’in sözleriyle öfkesine hakim olamıyor. İki kardeşin gözyaşları içinde birbirine sarıldığı anlar izleyenleri duygulandırırken, Selim’in Yamaç’a desteği dikkat çekiyor.

SENA'NIN KAYBOLDUĞU ANLAŞILIYOR

Sena’nın kaybolduğunu öğrenen Cumali’nin, Yamaç’a durumu anlatmaya çalıştığı tanıtımda Mahsun, “Benim artık geçmişe dair hatırlamak isteyeceğim hiçbir şey yok, sen hariç!” sözleriyle Sena’yı ürkütüyor. Çeto’nun Çukur’dan çıkarıldığı görülürken, “Ben hayatımdaki en sevdiğim insanı kaybettim!” diyerek Selim’in yakasına yapışan Yamaç’ın çaresiz halleri dikkat çekiyor. Sena beklenmedik bir anda kırılan kapıyla büyük bir korku yaşarken, yaşadığı tehlike dizinin heyecan dolu hikayesinden ipuçları veriyor.

VELİ CEHVER ÇUKUR’A GELİYOR

Veli Cevher’in, Çukur’a gelerek izleyicilere büyük bir sürpriz yaşattığı tanıtımda, bir yabancının mahalleye girdiğini gören Çukur çocukları hareketleniyor. Salih, eski arkadaşı olan Veli’den “Benim kardeşimin hanımı, gelinimiz kaçırıldı. Nasıl çözeriz bu işi?” sözleriyle yardım isterken, Yamaç’ın düşünceli halleri dikkat çekiyor.