Cumhur İttifakı’nda değişim: "MHP küçülecek AKP büyüyecek"

Cumhur İttifakı’nda değişim: "MHP küçülecek AKP büyüyecek"
AKP’li Naci Bostancı Cumhur İttifakının düzenlemeye gideceğini açıkladı. “Şüphesiz birinci önceliğimiz, her yerde AKP adaylarının kazanması” ifadesini kullanan Bostancı, son düzenlemeyle çoğunlukla MHP adaylarının geri çekileceğinin sinyalini verdi.

AKP Grup Başkanı ve eski milletvekili Naci Bostancı, Amasya'da partisinin seçim çalışmalarına katılarak esnaf ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Cumhur İttifakı’nın yerel seçimler için aday gösterdiği 49 ilde değişikliğe gidilebileceğini açıklayan Bostancı, "Bir çalışma çerçevesinde, hangi parti önde ise hangi partinin durumu iyi ise o vilayet merkezinde onun adayı lehine Cumhur İttifakı'nın diğer ortağının çekildiği bir program uygulanacak. 19 Şubat'a kadar vaktimiz var, bu çerçevede çeşitli yerlerde aday çekmeler olabilir, buna ilişkin gelişmeleri de takip etmek lazım.” dedi.

“ÖNCELİĞİMİZ AKP ADAYLARININ KAZANMASI”

Bostancı, yeni planlamayı, genel başkan yardımcıları Mehmet Özhaseki ve Sadir Durmaz’ın yapacağını ifade ederken, “Burada şüphesiz AKP olarak bizim birinci önceliğimiz, her yerde AKP adaylarının kazanmasını temin etmek ve aynı zamanda Cumhur İttifakı'nın adaylarının, Türkiye'nin her tarafında kazanmasını temin etmek." diye konuştu.

İlgili Haberler