Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay canlı yayında fenalaştı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay canlı yayında fenalaştı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki Siber Güvenlik Zirvesinde konuşma yaptığı sırada fenalaştı. Revirde yapılan ilk müdahalenin ardından Oktay yeniden salona döndü. Oktay "Uykusuzluk ve yorgunluğa bağlı zannediyorum, böyle küçük bir rahatsızlık oldu. Tekrar anlayışınız için de teşekkür ediyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Siber Güvenlik Zirvesi sırasında konuşurken fenalaştı. Önce cümleyi okuyamamaya başladığı görülen Oktay'ın Anadolu Ajansı'nın yayını sırasında son duyulan cümlesi ''perdeyi kapat'' oldu. Ardından yayın kesildi.

Oktay'ın fenalaşmasının ardından programa ara verildi.

Oktay için sahneye doktor çağırıldı. Fuat Oktay’ın tansiyonun düştüğü, ambulans çağrıldığı ancak hastaneye kaldırılmadığı öğrenildi. İlk müdahalesi revirde yapılan Oktay, durumunun iyileşmesinin ardından yeniden salona dönerek konuşmasına devam etti.

Oktay “Uykusuzluk ve yorgunluğa bağlı zannediyorum, böyle küçük bir rahatsızlık oldu. Tekrar anlayışınız için de teşekkür ediyorum” dedi.

AÇIKLAMA GELDİ

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Necdet Ünüvar, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'ın durumu hakkında ilk açıklamayı yaptı.

Prof. Ünüvar, "Küçük bir tansiyon düşüklüğüne bağlı sorun yaşandı ama sıkıntısı yok. Sağlık problemi yok. Ödül törenine de kendisi teşrif edecek" dedi.

İlgili Haberler