Dans edince Habertürk’ten kovulan Hande Sarıoğlu’nun Fatih Altaylı ile efsane kavgası viral oldu

Dans edince Habertürk’ten kovulan Hande Sarıoğlu’nun Fatih Altaylı ile efsane kavgası viral oldu
Sosyal medyadaki dans videosu sonrası Habertürk’teki görevine son verilen Hande Sarıoğlu sosyal medyada tekrar gündem oldu. Sarıoğlu’nun 2019 yılında Fatih Altaylı ile Habertürk ekranında yaşadığı tartışma nedeniyle kovulduğu iddia edilirken Sarıoğlu, sosyal medya paylaşımları nedeniyle Habertürk yönetimi tarafından daha öncede uyarıldığını söylemişti.

Sosyal medya hesabından yayınladığı dans videosu sonrası Hande Sarıoğlu, Habertürk’teki görevinden kovuldu. Kovulma haberleri sonrası ise sosyal medyada Hande Sarıoğlu ve Fatih Altaylı arasında 2019’da Habertürk TV’de yaşanan kavga tekrar gündeme geldi.

TARTIŞMA NEDENİYLE KOVULDU İDDİASI
Twitter’da tekrardan dolaşıma sokulan videoya bir kullanıcı, ‘’Hande Sarıoğlu'nun Habertürk'ten kovalmasının nedeninin yaptığı normal bir dans olmadığını hepimiz biliyoruz. Gerçek sebebi Fatih Altaylı denen kibir abidesine verdiği ders. O gün Kadınların tepkilerinden çekinip adım atamayanlar, ilk fırsatta zihniyetlerini ortaya koydular..’’ notunu yazdı.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI UYARI KONUSU OLMUŞTU
32 yaşındaki spiker Hande Saroğlu, Instagram hesabından paylaştığı oryantal dans videosunun ardından Habertürk yönetiminin kendisini geçmişte de sosyal medya paylaşımları yüzünden uyardığını açıklamıştı.

KENDİ İSTEĞİYLE AYRILDI
“Renkli bir kişiliğe sahip olduğunu fakat kanalın görüşüne de saygı duyduğunu” ifade eden Sarıoğlu, Habertürk’teki görevinden ‘kendi isteğiyle’ ayrıldığını duyurmuştu.

İlgili Haberler