Evindeki bu görüntüleri yayınlamıştı. Habertürk spor spikeri Hande Sarıoğlu’nu yılbaşı dansı işinden etti

Evindeki bu görüntüleri yayınlamıştı. Habertürk spor spikeri Hande Sarıoğlu’nu yılbaşı dansı işinden etti
Kendi sosyal medya hesabından paylaştığı Oryantal dans videosuyla, medya dünyasının altını üstüne getiren Habertürk spor spikeri Hande Sarıoğlu’nun işine son verildi.

Medyaradar'da yer alan habere göre Habertürk ekranlarında spor spikerliği yapan Hande Sarıoğlu, sosyal medya hesabından dans ettiği anları paylaşmış ve sosyal medyada gündem olmuştu..

32 yaşındaki Habertürk spor spikeri Hande Sarıoğlu'nun, kıvrak vücut hareketleriyle dansözlere taş çıkartan videosu ve Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettirmesi HaberTürk yönetiminde büyük rahatsızlığa neden oldu.

Evindeki doğal hallerini sık sık instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Sarıoğlu'nun, son olarak yüzünün yarısını peçe ile kapatarak dans ettiği bir videosunu takipçileriyle paylaşması HaberTürk yönetimini kızdırdı. Kanal yönetimi o görüntülerden sonra ekrana çıkartılmayan ünlü sunucuya iş akdinin feshedildiğini bildirdi.

HANDE SARIOĞLU'NUN KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMASI

Sarıoğlu, şöyle konuştu;

“Karşılıklı aldığımız bir karar. Haber kanalının ciddiyeti, bir ağırlığı vardır. Fakat ben de kendi karakterimden vazgeçemiyorum. Ben renkli bir kişiliğim. Daha önce de kanal yönetimi beni uyarmıştı. ‘Daha dikkatli olmalısınız’ denildi. Ben de renkli kişiliğimden vazgeçemeyeceğimi söyledim ve karşılıklı anlaşarak istifamı verdim. Kanalımı çok seviyorum, beni hiçbir şekilde mağdur etmedi. Ben ne yaptığımın, paylaşımlarımın farkındayım. Dans gösterim de renkliydi, bunun farkındayım. Ancak dans ettim diye de tu kaka değilim.”

İlgili Haberler