Deniz Seki nasıl kilo verdi?

Deniz Seki nasıl kilo verdi?
Kilolarıyla dikkatleri üzerine çeken Deniz Seki en son 90 kiloyu görünce mide ameliyatı olmaaya karar vermişti. Seki şimdi 57 kiloya düştü.

Deniz Seki nasıl kilo verdi? 9 ayda 33 kilo veren Deniz Seki 57 kiloya düştü. Yeni haliyle objektif karşısına geçen popçu, “2-3 kilo daha verdikten sonra duracağım. Sağlıklı besleniyor, spor yapıyorum" dedi. Deniz Seki'nin mide ameliyatı olmak için bir miktar daha kilo aldığı iddia edilmişti. Ancak şarkıcı bu iddiaları yalanladı.

seki.png

DENİZ SEKİ KİMDİR

Deniz Seki, 1 Temmuz 1970 tarihinde İstanbul doğmuştur. Babası Antalya’lı olduğu için kendini Antalya’lı hissetmektedir. İlkokulu Maçka Süheyla Artem, orta ve lise eğitimimi de yatılı olarak Çamlıca kız Lisesi'nde okudu. Okulunu bitirdikten sonra, TRT İstanbul televizyonundaki sunuculuk sınavlarına katılarak sunucu olmaya karar verdi. İdealist bir yapıda olan şarkıcı sunuculuk yaparken içindeki müzisyen ruhunun çıkması biraz zaman aldı. Öyle ki, 1993 Yılında Melih Kibar'la tanışması sonucu müzik hayatına başladı.

Tesadüfler sonucu Melih Kibar'la tanışması ile reklam filmlerini seslendirmeye başladı. Daha sonraları Kenan Doğulu, Emel Müftüoğlu, Ege (şarkıcı), Ferda Anıl Yarkın, Zuhal Olcay ve Yaşar Günaçgün gibi şarkıcılara vokalistlik yaparak yoluna devam etti.