Deniz Zeyrek, İYİ Parti Kurultayı'nda kimsenin fark etmediği detayı yazdı

Deniz Zeyrek, İYİ Parti Kurultayı'nda kimsenin fark etmediği detayı yazdı
Korona önlemleri doğrultusunda, açık havada ve sınırlı katılımcıyla yapılan İYİ Parti 2. Olağan Kurultayı’nı izleyen Sözcü Deniz Zeyrek, Meral Akşener’i tebrik etti.

Sözcü yazarı Deniz Zeyrek bugünkü yazısında İYİ Parti'nin 2. Olağan Kurultayı'nı değerlendirdi. İYİ Parti’nin, Türk siyasi tarihinin en çevre ve doğa dostu kurultayını yaptığını ifade eden Zeyrek “Meral Hanım'ı tebrik ediyor, aynı hassasiyeti diğer liderlerin de göstermesini diliyorum” dedi.

Deniz Zeyrek’in Sözcü’deki yazısı:

İYİ Parti'nin 2. Olağan Kurultayı'nda dikkatimi çeken bazı detayları paylaşmadan edemeyeceğim. Bir kere kurultayın “Bahçe kurultayı” olarak isimlendirilmesi ve bir parkta yapılıyor olması çok yaratıcıydı. Kazdağları'na dikilmek üzere İYİ Parti tarafından alınan fidanların kurultay alanına, hatta kürsüsüne taşınması, etraftaki keçi, kedi bibloları da yemyeşil bir atmosfer yaratmıştı. En çok hoşuma giden şey de ne oldu biliyor musunuz?

Kurultayın ana sloganı “Millet bizi çağırıyor” ile birlikte farklı kesimleri temsil eden ellerin birleştiği afişler vardı. O afişlerin biri de şuydu:

kedi-018.jpg

İlgili haberlerimizde zaten okumuşsunuzdur:

Genel Başkan Meral Akşener, kurultay konuşmasında siyaset, ekonomi ve diplomasi alanında “çok önemli” şeyler söyledi ama hayvan hakları, çevreyi koruma gibi konularda da iddialı cümleler kurdu. Bugüne dek izlediğim en çevre ve doğa dostu kurultay için Meral Hanım'ı tebrik ediyor, aynı hassasiyeti diğer liderlerin de göstermesini diliyorum.